html_5 - Vi skal vise, at vi hører til i Danmarksserien
Back
Mobiltop 1
01.05.2021 | Af: Michael Frederiksen

- Vi skal vise, at vi hører til i Danmarksserien

Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen er eftermiddagens DS-opgør på Sparekassen Vendsyssel Arena mellem IF Skjold Sæby og VRI fra Aarhus. Der er kampstart kl. 14.00, og Kanal Frederikshavn liveopdaterer kampens højdepunkter på Facebook.

Artikelbanner 1

IF Skjold Sæby har hentet syv point i årets første seks kampe i april.

- Jeg synes generelt, at starten på 2021 har været tilfredsstillende. Både spilmæssigt, men også pointmæssigt. Vi har skrabet lige så mange point sammen i de første kampe, som vi gjorde i hele efteråret, hvor vi i nogle kampe slet ikke fik den pointhøst, som vi havde fortjent. Trods denne modgang er det dejligt, at vi stadig har gejsten og fortsætter med arbejdshandskerne på, siger Skjolds midtbanedynamo Christoffer Nødgaard.

IF Skjold Sæby har fået flere nye spillere på holdet. Simon Rokkedal Vestergaard og Arbraham Oriem er kommet hjem fra et ophold i AaB.

- Det glæder mig at se, at unge og sultne spillere fra AaB kigger hjem mod nord fremfor at tage til nærmeste Aalborg-klub. Derudover hæver de selvfølgelig niveauet – både til træning og kampe – og giver os muligheder, som vi ikke havde på hånden spillemæssigt. Det er et par gode drenge, og de har bidraget til holdet og fællesskabet fra dag et. Vi har også haft et par unge spillere oppe at snuse til Danmarksserien fra vores talentfulde serie 2-hold. De kender klubben, kulturen og spilsystemet, så de falder nemt ind i truppen, forklarer Christoffer Nødgaard.

IF Skjold Sæby har kun fået ét point i de seneste tre kampe. For en uge siden tabte de rødblusede med 1-6 i Aarhus Fremad. Christoffer Nødgaard havde karantæne, og Mads Ring og Jens Lorenzen var også ude.

- Derudover går Asbjørn Moltke og Anders Høst i stykker indenfor de første 20 minutter. Derfor må vi sadle om, og alt forberedelse til kampen går mere eller mindre i stykker. Hvis man skal have point i Danmarksserien, kræver det, at vi overholder vores aftaler, og alle mand ligger 100 procent løbevillighed og energi ind i spillet, ellers bliver man kørt over på dette niveau. Med til historien hører også, at vi møder et toptunet Aarhus Fremad-hold, som spillede rigtig god fodbold, og som havde læst godt op på lektien i forhold til vores styrker. Når vi vinder, så vinder vi – og når vi taber, så lærer vi, lyder det fra Christoffer Nødgaard.

I dag gælder det VRI hjemme. Aarhusianerne ligger på femtepladsen og kæmper for at komme i top 4, der skal spille om oprykning til 2. division. VRI har to spiller i karantæne i Sæby, blandt andet deres topscorer, Jeppe Gehrt Laursen.

- Vi går ind til alle kampe for at skabe et resultat - i dag bliver ingen undtagelse. VRI er et godt spillende og meget homogent hold, som helt sikkert vil tage turen til Sæby og forvente at få tre point med hjem i bussen. Vi skal ud og vaske Aarhus Fremad-kampen af os og vise, at vi hører til i Danmarksserien - og det kommer altså til at gå udover VRI i eftermiddag, smiler Christoffer Nødgaard.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2