html_5 Har indspillet egne sange i studie i København
Back
Mobiltop 1
09.04.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Har indspillet egne sange i studie i København

14-årige Camille Haven fra Frederikshavn har skrevet sine egne sange og indspillet dem i et studie i København med en professionel producer. Musikken har altid fyldt meget, og hun er slet ikke i tvivl om, at det er det, hun skal bruge resten af sit liv på.

Artikelbanner 1

Mange vil kunne genkende Camille Haven, efter at hun i 2019 vandt Voice Junior med Wafande som coach. Han var imponeret over den unge frederikshavners talent og efter TV-programmet inviterede han hende derfor med på sin sommerturné rundt i Danmark.

Det var en kæmpe oplevelse for Camille Haven at stå på scenen og synge sammen med Wafande og opleve, hvordan det er at optræde for øjnene af 12.000 publikummer på Langelandsfestivalen. Det tændte for alvor drømmen, og efter dette har Camille Haven arbejdet målrettet på at skrive og få indspillet sine egne sange.

En ung pige med en stærk dedikation og handlekraft
Camille Haven har på eget initiativ skrevet til en af de producere, som Wafande også bruger, for at spørge ham, om han ville producere Camilles egne sange. Det sagde han ja tak til, og Voice Junior-vinderen har således været i København to gange for at indspille sine egne sange med produceren Mikkel Nuplex.

I samarbejdet med Mikkel Nuplex er Camille Haven meget bevidst om hvilken lyd, hun godt kan lide, og hvordan hun gerne selv vil have, at sangene skal ende med at være. Hun har sendt små lydbidder over til produceren i forvejen, så han kunne få en idé om, hvad Camille Haven vil have, og så har de sammen fundet frem til det endelige resultat.

Camille Haven har været med i alle beslutninger, så sangene er kommet til at lyde præcist, som hun gerne vil have. Som betaling for tiden i studiet har hun brugt sine konfirmationspenge. Hun har også selv forhandlet prisen på plads med produceren.

Musikskolen og familien som støtte
Camille Haven har gået på Frederikshavn Musikskole, siden hun var helt lille. Hun begyndte med børnebongo, og siden hun var 10 år, har hun gået til sang hos underviser Signe Højmark Thaarup og sammenspil i talentklassen. Hun har altid elsket at stå på scenen, og det var blandt andet derfor, hun meldte sig til Voice Junior.

Under optagelserne til programmet fik den unge frederikshavner stadig undervisning på Musikskolen, hvor Signe Højmark Thaarup var en stor støtte for hende.

I det hele taget beskriver Camille Haven Musikskolen som et sted, hvor hun altid har oplevet en tryg støtte og som et rum, hvor hun har kunnet udvikle sig. På Musikskolen har hun fået lov at prøve mange genrer af, ligesom hun har fået en teoretiske ballast at arbejde ud fra. Camille har oplevet, at Musikskolen og undervisningen har været med til at tænde en ild i hende og hjulpet hende på vej mod hendes drøm.

Når Camille Havens sange er indspillede og færdigproducerede, skal de sendes rundt til forskellige pladeselskaber i håbet om, at nogen vil udgive materialet og tilbyde hendes en pladekontrakt.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2