html_5 Officielt: Gorm Topholt skifter til Odense Bulldog
Back
Mobiltop 1
07.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

Officielt: Gorm Topholt skifter til Odense Bulldogs

ISHOCKEY: Nu er det officielt. 24-årige Gorm Topholt har underskrevet en to-årig kontrakt med Odense Bulldogs.

Artikelbanner 1

Kanal Frederikshavn har tidligere skrevet, at Gorm Topholt forlader Frederikshavn White Hawks, og han forsætter altså karrieren på Fyn.

Odense Bulldogs har netop præsenteret den frederikshavnske fighter - Årets Danske Spiller i White Hawks - på sin hjemmeside.

- Gorm Topholt er en stærk forward med et fortsat stort udviklingspotentiale, som fra den kommende sæson vil give os flere muligheder og styrke vores offensive spil. Han er desuden skarp i undertalsspillet og bliver derfor særdeles værdifuld og vigtig i netop disse situationer. Til trods for sin forholdsvis unge alder har Gorm masser af erfaring fra øverste hylde i Metal Ligaen og med sin hidtil bedste sæson netop overstået, er der lagt i støbeskeen til en brandvarm angriber, som træder ind på isen i den kommende sæson, fortæller adm. direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen.

Gorm Topholt debuterede for høgene i 2013/14-sæsonen og har siden været fast mand i WH.

- Jeg har længe haft et ønske om at prøve noget nyt, og udfordringen i at bringe Odense Bulldogs tilbage i toppen af dansk ishockey og i slutspillet motiverer mig helt vildt. Jeg har selv gæstet Bulldogs med fyldte tribuner og en intens atmosfære, og det er ikke et sjovt sted at være som udehold - det skal vi tilbage til. Min erfaring, vindermentalitet, vildskab og endeløse vilje til at arbejde benhårdt glæder jeg mig til at introducere i Odense. Sidste sæson var rigtig god for mig, men det var kun starten, og jeg håber at kunne fortsætte min udvikling i Odense Bulldogs og få mere ansvar, siger Gorm Topholt til Odense Bulldogs' hjemmeside.

Gorm Topholt blev noteret for 23 point i 52 kampe i denne sæson.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2