html_5 Sydbank åbnede ny filial: Vi har et drømmehold
Back
Mobiltop 1
06.04.2021 | Af: Michael Frederiksen

Sydbank åbnede ny filial: Vi har et drømmehold

Borgmester Birgit S. Hansen, Frederikshavn Kommune, håber, at dagens åbning af Sydbanks afdeling i Frederikshavn skubber på udviklingen af området på Saltebakken i den sydlige del af byen.

Artikelbanner 1

- Vi skal som kommune være i stand til at navigere i, at der kan være forskellige, der kunne tænke sig at være her. Jeg ved godt, at vi har lavet en planlægning for området, men vi bliver nødt til at lytte, når nogen kommer og banker på med spændende planer og ønsker. Så er det vores opgave at finde ud af, om det passer godt ind i vores planlægning. En bank her er i hvert fald nytænkning, siger Birgit S. Hansen.

Hun klippede den Sydbank-blå snor kl. 12.00 - til stor glæde for filialdirektør Brian Sleimann Thomsen.

- Det er helt fantastisk. Vi har arbejdet på at få denne afdeling op at stå, og nu er den her. Vi slår endda dørene op på en dag, hvor en lidt større del af samfundet åbner, så vi rent faktisk kan have kunder i butikken igen, smiler Brian Sleimann Thomsen.

Han tøver ikke med at kalde Sydbanks team i Frederikshavn for et drømmehold. Ud over ham selv er det Susanne Bucholtz, Lea Jerup, Thomas Levorsen og Jens Nørgaard.

- Det er lykkedes os at få fat i lokale, meget kompetente og erfarne medarbejdere, som bor i Skagen og Frederikshavn. Vi har holdet til at få den succes, som jeg håber, vi får, fastslår filialdirektøren.

Brian Sleimann Thomsen og hans kolleger glæder sig til at kunne invitere kunder, gæster, samarbejdspartnere og andre inden for til møder og rådgivning i "strandkanten" på Saltebakken.

- Vi har støvet, hamret og banket og skyndt os sammen med de dygtige håndværkere for at blive færdige til i dag. Corona eller ej, så ville vi nå det til i dag, siger han.

Det er sæbynitten Mads Andersen, som ejer bygningerne på Saltebakken, hvor fiskefabrikken Findus og lysvirksomheden MARTIN tidligere lå.

Sports Group Denmark flyttede i slutningen af 2020 sin afdeling med badminton, tennis, padel, bordtennis og squash fra Silkeborg til Saltebakkens nordlige ende, hvor den råder over 2.400 kvadratmeter lager, showroom og kontor. Derudover er Mads Andersens eget firma, Andersen Electric, rykket ind i erhvervsparken, som endnu ikke har fået et navn.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2