html_5 Jonas Aaen bliver ny cheftræner i ESV
Back
Mobiltop 1
06.04.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Jonas Aaen bliver ny cheftræner i ESV

Elitesport Vendsyssel har et nyt, ungt og ambitiøst trænerteam på plads til den kommende sæson i herrernes 1. division i håndbold.

Artikelbanner 1

Jonas Aaen bliver cheftræner og afløser dermed Morten Holmen, der har trænet fusionsholdet fra Hjørring og Frederikshavn i klubbens debutsæson.

Assistent for Jonas Aaen bliver Benjamin Rømer, mens Jacob Strøm bliver fysik træner. Eneste genganger i teamet er fysioterapeut Henrik Vestergaard.

Jonas Aaen er 36 år og lærer. Han mangler kun den afsluttende opgave i at have gennemført Dansk Håndbold Forbund diplomtræneruddannelse, som er DHF’s højeste træneruddannelse.

Jonas Aaen har selv spillet håndbold på liga- og 1. divisionsniveau. Han har seks års trænererfaring og har i de seneste fire sæsoner været cheftræner for Nøvling IF i 2. division.

- Jeg er vendelbo, bosat i Hjallerup, og ser det som en chance og en udfordring at udvikle herrehåndbold på eliteniveau i vores landsdel, siger Jonas Aaen.

Som træner arbejder han ud fra den taktiske grundtanke, at spillet skal bygges op fra en solid 6-0 defensiv, og han ser det norske landshold som en kilde til inspiration.

Den nye assistenttræner, Benjamin Rømer, er kun 26 år og bor i Aalborg. Han er uddannet divisionstræner fra Aalborg Sportshøjskole og har en bachelorgrad i idræt fra Aalborg Universitet.

Benjamin Rømer har tidligere assisteret Jonas Aaen. Han ser det som en speciel opgave at udvikle en god kultur i truppen som basis for optimalt udbytte.

29-årige Jacob Strøm bor i Skagen. Han er den nye fysiske træner. Han er kandidat i idræt fra Aalborg Universitet og har suppleret uddannelsen med en række internationale kurser. Han er desuden tidligere landsholdsspiller i floorball.

I samarbejde med de danske verdensmestre Niklas Landin, Lasse Svan og Rasmus Lauge driver Jacob Strøm online-virksomheden handballperformance.dk, der tilbyder personlig træning til håndboldspillere på alle niveauer.

I Elitesport Vendsyssel vil Jacob Strøm opstille individuelle mål og træningsplaner for hver enkelt spiller. Han vil desuden fokusere på optimale kostvaner.

Sportschef Nicolai Klinge er meget stolt over det team, ESV har fået samlet.

- Jeg har store forventninger, og jeg er sikker på, vi med dette team tager et skridt i den rigtige retning mod at blive en professionel håndboldboldklub.

Den nye trænerteam begynder arbejdet hos Elitesport Vendsyssel 1. juni.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2