html_5 Teaterforening sætter gang i løssalget
Back
Mobiltop 1
06.04.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Teaterforening sætter gang i løssalget

Scenen er sat. Frederikshavn Teaterforening sætter nu gang i løssalget for sæson 2021-2022 og lancerer i den forbindelse et spændende samarbejde med Frederikshavn Gymnasium og Frederikshavn Handelsskole.

Artikelbanner 1

- Det bliver med et program, der på alle måder er stort. COVID-19 har i den grad slukket mange lygter i den foregående sæson, og derfor var bestyrelsen hurtigt enige om, at vi skulle sikre os, at er noget alle i den sæson, vi nu ser ind i, siger formand Lilly Pedersen.

Frederikshavn Teaterforening ønsker en sæson, der viser, at foreningen tager kulturen, den mentale sundhed og det at være fælles om noget meget alvorligt.

- Vi trænger i den grad til at komme ud og opleve kultur lige her, hvor vi bor. Vi har sammensat et program, hvor der er traditionelt teater, moderne dans, ballet, masser af humørfyldte opsætninger og ikke mindst noget for alle aldre, fortæller Lilly Pedersen.

Teaterforeningen har etableret et spændende samarbejde med Frederikshavn Gymnasium og Frederikshavn Handelsskole, som lægger scene til ikke mindre end fem forestillinger.

- The Reef er også klar til samarbejde i denne sæson. Det er dejligt, men som altid er det i vores teatersal, nemlig Det Musiske Hus, scenen bliver sat for de helt store opsætninger. Det er vi stolte af. Oplandet bliver bestemt helle ikke snydt. Ålbæk Idrætscenter har igen budt ind med et ønske om besøg. På Sæbygaard Slot har vi to opsætninger. På denne måde dækker vi hele vores kommune, som vi har lovet Kultur- og Fritidsudvalget, der vægter kultur til alle meget højt, siger Lilly Pedersen.

Frederikshavn Teaterforening får besøg af de helt store landdelsscener samt nogle mindre.

- Vi vil være en teaterforening, der viser bredden og dybden i dansk teater, men også viser, at der er unge stjerneskud undervejs, som vi skal bakke op om. Sidst men ikke mindst, har vi som altid foredrag på programmet, oplyser Lilly Pedersen.

Et fysisk program kan afhentes i kælderhalsen på Saltebakken 34 eller rekvireres på lipe9900@gmail.com.

Årets generalforsamling er udskudt til 27. maj kl. 18,30 i Det Musiske Hus. Her er alle velkomne, både nuværende og nye gæster.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2