html_5 Fodbolden er et frirum for Bangsbo Frejas ungdom
Back
Mobiltop 1
06.04.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Fodbolden er et frirum for Bangsbo Frejas ungdom

Det er ingen hemmelighed, at COVID-19 har sat en kæp i hjulet for mange af dagligdagens rutiner og vaner. Og især de yngste borgere har fået vendt op og ned på dén hverdag, de kender.

Artikelbanner 1

Det seneste år har skolebørnene delvist måtte modtage hjemmeundervisning, samtidig med, at også fritidsaktiviteterne delvist har været lukket ned. Dette har betydet distancering fra venner, veninder og holdkammerater.

Men nu tyder det heldigvis på lysere tider, og derfor er der igen sjov, leg, kammeratskab og fodbold på programmet for ungdommen i Bangsbo Freja. Eller rettere, det har der faktisk været siden starten af februar. For selvom forsamlingsforbuddet på daværende tidspunkt blot var fem personer, insisterede de unge drenge og piger fra Bangsbo Freja på at spille fodbold. De ville ud i den friske luft!

Det gav selvsagt en del udfordringer for klubbens ungdomstrænere, da der er meget praktik og planlægning forbundet med afvikling af træningspas, hvor alle restriktioner overholdes, men med hårdt arbejde og kreativitet, så lykkedes det. I øvrigt til stor glæde for børnene. Nu kunne de endelig, efter en lang vinter, spille fodbold sammen med deres venner og veninder igen.

Alle Bangsbo Frejas årgange har nu fuld gang i træningen. Al træning foregår i øjeblikket på klubbens kunstgræsbane, da græsbanerne endnu ikke er tilgængelige. Dette medfølger naturligvis et større logistisk arbejde i forhold til tilpasning af træningstider, men spillerne er tilfredse og forstående på trods af, at de til tider må dele banen med andre årgange. Naturligvis med hensynstagen til alle gældende restriktioner.

Som noget nyt har klubben ansat en målmandstræner, således der nu kan tilbydes individuel træning til målmændene på alle årgange. Dette sikrer en mere skræddersyet træning til den enkelte, som har en positiv effekt på udviklingen. Derudover arbejdes der på at tilknytte en teknisk træner, således også udespillerne kan få specieltræning.

Børnene i Bangsbo Freja hygger sig i hinandens selskab, og lige nu oplever ungdommen et flot boost i medlemstallet. Om dette skyldes COVID-19, vides ikke, men ikke desto mindre, så er der kommet mange nye ansigter til klubben i løbet af foråret. 


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2