html_5 Tysk krydstogtselskab vælger VMS Group
Back
Mobiltop 1
22.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Tysk krydstogtselskab vælger VMS Group

VMS Group - med hovedsæde i Frederikshavn - skal forsyne krydstogtskibet MS Amadea fra det tyske rejseselskab Phoenix Reisen med et nyt og mere miljøvenligt sæt hjælpemotorer, baseret på den nyeste teknologi fra motorproducenten Wabtec.

Artikelbanner 1

De to sæt hjælpemotorer skal leveres og installeres ombord på Phoenix Reisens flagskib MS Amadea til september. I Tyskland er skibet kendt blandt seerne af tv-serien ”Das Traumschiff.

Med ordren til Phoenix Reisen understreger VMS Group sin position som en pålidelig og effektiv udbyder af maritime totalløsninger til den krævende og kvalitetsbevidste krydstogtbranche. Under opgraderingen af MS Amadea trækkes der på alle kompetencer i den danske virksomhed, fra salg og projektledelse til design og teknisk service samt de tekniske udregninger af niveauer for støj og vibration til selve opbygningen og testkørsel af de nye motorsæt før de bliver installeret ombord på MS Amadea.

- Det er her, synergien i vores mange kompetencer virkelig kommer i spil, og vores erfarne team af dygtige skibsingeniører har arbejdet hårdt på at finde den mest optimale løsning, siger Kim Rasmussen, CCO i VMS Group.

Wabtec Corporation (tidligere GE Transportation) var de første på markedet til at lancere en medium speed marine motorserie, L250 og V250, som er certificeret til at leve op til de allerstrengeste krav om emissionsudledning, som fremgår af de internationale regler for søfart i regulativerne IMO III og EPA Tier 4.

Optimeret dieselmotor
- Vi er stolte af aftalen med VMS Group om den nye motorordre til Phoenix Reisens flåde. VMS Groups udvikling og design af de nye motorsæt er imponerende og de passer perfekt til vores motorer. Opbygningen er optimeret på en måde, der minimerer både støj og vibration. Samtidig er de uden SCR og urea-indsprøjtning certificeret efter de strenge udledningskrav under IMO III-regulativet, og dette vil uden tvivl være en attraktiv løsning for selv de mest krævende retrofit-projekter, siger Rob Van Solingen, European Sales Director - Marine and Stationary Power, Wabtec.

Udover VMS Group deltager også det uafhængige hollandske selskab C-Job Naval Architects sammen med BSM Cruise Services med den tekniske projektledelse i forbindelse med ombygningen af MS Amadea. På grund af corona-situationen ligger skibet for tiden i havn i Bremerhaven, men der venter en travl sommer forude med krydstogter i både Middelhavet og de norske fjorde.

Førende på grønne motorløsninger
- I en tid, hvor de fleste krydstogtselskaber lider voldsomt på grund af coronapandemien, taler det til Phoenix Reisens ære, at selskabet beslutter at opgradere sin flåde med ombygningen af MS Amadea, siger Bosse Berg, der er Technical Superintendent ved Bernhard Schulte Shipmanagement (BSM) Cruise Services, det tyske firma, der på vegne af Phoenix Reisen står for driften af skibet.

- Som et ansvarligt rejsebureau med mere end 30 års erfaring i krydstogtindustrien stræber vi efter at sætte den højeste standard. Den banebrydende motor fra Wabtec lever ikke alene op til denne standard, men tager også føringen som pioner indenfor grønne motorløsninger, siger Johannes Zurnieden, grundlægger og CEO i Phoenix Reisen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2