html_5 10 mål af stærke Steffan Stollig mod topholdet
Back
Mobiltop 1
20.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

10 mål af stærke Steffan Stollig mod topholdet

At Elitesport Vendsyssel tabte lørdag aftens udekamp mod Nordsjælland Håndbold, kan ikke overraske nogen. Det blev 33-24 (17-12) til topholdet i herrernes 1. division i håndbold, og nordsjællænderne ligger sikkert på kursen mod oprykning til ligaen.

Artikelbanner 1

For vendelboerne var der imidlertid opmuntrende indslag at notere trods det klare nederlag. Opmuntringen bestod i, at holdet generelt spillede op til et acceptabelt niveau, og specielt at flere spillere gjorde det ganske overbevisende.

Først og fremmest var stregspilleren Steffan Stollig endnu en gang effektiv i begge ender af banen. Med 10 mål og en gedigen forsvarsindsats gennem 60 minutter viste han høj klasse.

Han blev fulgt godt til dørs i det offensive af unge Magnus Rasmussen, der blev næstbedste målscorer for ESV med fem mål og mere og mere ligner en fremtidens mand på holdet.

Endnu et par unge spillere fik chancen i kampens afslutning. Målmand Daniel Vanggaard kom ind i stedet for en i øvrigt glimrende Marcus Raakjær og tog blandt andet et straffekast. Og venstrebacken Kristoffer Baggesen gled godt ind i spillet, selv om han ikke fik scoret.

Men Nordsjælland Håndbold var trods alt et klart bedre hold med større individuel kvalitet og bredde, og så hjemmesejren var aldrig i fare.

Målscorere for Elitsport Vendsyssel:
Steffan Stollig 10
Magnus Rasmussen 5
Casper Holmen 4
Christian Lykke Jensen 3
Daniel Holmen 1
Niels-Jacob Thing 1


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2