html_5 Donerer vinterferieposer til Barnets Blå Hus
Back
Mobiltop 1
20.02.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Donerer vinterferieposer til Barnets Blå Hus

Brætspil, opgavehæfter og lækkerier skal glæde familierne, som kommer i Barnets Blå Hus i Frederikshavn i vinterferien. Den glade giver er købmanden i Rema 1000 ved Frederikshavn Trafikterminal, som gerne vil række ud og hjælpe lokalt.

Artikelbanner 1

- Vi kalder dem vinterferie-hurra-net!, siger Irene Lerche, mens hun kigger på de 20 store, blå indkøbsnet proppet med gode sager, der venter på at blive delt ud.

Irene Lerche er leder af Barnets Blå Hus i Frederikshavn, som hjælper børn og unge, der vokser op med alkohol- eller stofmisbrug i den nærmeste familie, samt deres forældre.

Forud for vinterferien har hun haft besøg af Søren Lund Nicolaisen fra Rema 1000, som har doneret indkøbsnet med spil, opgavehæfter og lækkerier til vinterferien, der skal gives til familierne i Barnets Blå Hus.

- Det er fantastisk at se, hvordan det lokale handelsliv endnu engang støtter op omkring Barnets Blå Hus. Vi er taknemmelige og glade over, at en mand som Søren tager initiativ til at glæde andre. Jeg er sikker på at der er mange børn og deres forældre, der bliver glade for den indsats, siger Irene Lerche.

Idéen til vinterferieposerne fik købmand Søren Lund Nicolaisen, da han hørte om Barnets Blå Hus gennem sit frivillige arbejde i Rotary i Frederikshavn.

Han havde haft flere andre idéer til aktiviteter, men corona-pandemien kom i vejen for dem, og så opstod idéen til ekstra hygge i vinterferien, som en fond har givet 10.000 kroner til, fortæller han:

- Tænk sig at have mulighed for at glæde 20 familier. Det, synes jeg, er fedt! Det er vigtigt for mig, at kunne hjælpe i lokalsamfundet, siger Søren Lund Nicolaisen, som har været købmand i Rema 1000 ved Frederikshavn Trafikterminal i et års tid.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2