html_5 Strandby Aktivitetscenter tænker ud af boksen
Back
Mobiltop 1
23.02.2021 | Af: Michael Frederiksen

Strandby Aktivitetscenter tænker ud af boksen

Strandby Aktivitetscenter forsøger holde kontakten til alle de borgere, der på grund af COVID-19 ikke kan komme til de aktiviteter, de plejer at gå til. Det er både kreative aktiviteter og aktiviteter med et sundhedsfremmende og forebyggende fokus.

Artikelbanner 1

Der er snart gået et år med sparsom kontakt til borgerne, og Strandby Aktivitetscenter forsøger at tænke ud af boksen.

- Vi savner meget vores dagligdag med stor aktivitet i huset, og i et forsøg på at nå ud til vores borgere, har vi livestreamet nogle af husets aktiviteter på Facebook, oplyser Lotte Schüsler, Strandby Aktivitetscenter.

De aktiviteter, der er livestreamet, er fysisk træning, som er et hold, aktivitetscentret normalt kører to gange om ugen, yoga, som også kører to gange om ugen, samt scrap, der normalt kører én gang om ugen.

- Det har været en virkelig sjov og andeledes opgave at kunne gå online med vores aktiviteter. Det har affødt en masse relevante spørgsmål, gode og sjove kommentarer og har bestemt givet anledning til nogle gode stunder med vores borgere uden at være fysisk sammen. Vi håber, at vores borgere har taget det til sig, da det bestemt er noget, vi kan finde på at holde fast i, siger Lotte Schüsler.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2