html_5 Badmintonspiller glad for Sportsakademiet Fr.havn
Back
Mobiltop 1
14.01.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Badmintonspiller glad for Sportsakademiet Fr.havn

17-årige Nikolaj Blunck fra Sæby har ambitioner om at spille i Elite-rækken i badminton og leve af at spille badminton. Han mener, at Sportsakademiet Frederikshavn kan hjælpe ham godt på vej.

Artikelbanner 1

Nikolaj Blunck har spilet badminton, siden han var 10 år. I sommer begyndte han på Frederikshavn Handelsskole. Men drømmen om en uddannelse samtidig med forsat at dyrke badminton på højt niveau var en usikkerhed for ham.

- Efter et år på Idrætsefterskolen i Ikast, hvor idræt og badminton var en naturlig del af hverdagen, ønskede jeg at fortsætte et fokus på badminton trods uddannelse. Jeg blev derfor glad, da jeg fik nys om Sportsakademiet i Frederikshavn. Det lød som noget for mig, fordi jeg gerne ville træne meget og mere, end jeg ellers kan komme til, fortæller Nikolaj Blunck.

Badmintonspilleren håber, at de ekstra morgentræninger i Sportsakademiet Frederikshavn kan gøre en forskel for, at han kan opnå sin drøm om at spille i Elite-rækken.

- Jeg tænkte, at det vil give meget at være med i sådant et sportsmiljø. Det vil kunne udvikle mig mere, end hvis jeg kun træner almindeligt, fordi der er lagt op til en masse styrketræning. Det vil gøre, at jeg kan blive mere eksplosiv, håber han.

Udover morgentræningerne får sportsudøverne i Sportsakademiet Frederikshavn også god vejledning og et stærkt fællesskab.

- Det er den bedste mulighed, jeg har fået. Jeg træner badminton mandag morgen med de andre badmintonspillere og tung styrketræning om onsdagen med alle de andre atleter fra Sportsakademiet Frederikshavn. Men noget af det bedste er det fællesskab, der er blandt os elever i Sportsakademiet, fortæller Nikolaj Blunck.

Er du interesseret i at vide mere om Sportsakademiet, så kontakt Brian Høj på brho@frederikshavn.dk.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2