html_5 Forsyningen sender nu selvstændig el-regning
Back
Mobiltop 1
13.01.2021 | Af: Kanal Frederikshavn

Forsyningen sender nu selvstændig el-regning

Frederikshavn Forsyning har fra 1. januar 2021 foretaget en større it-mæssig omlægning af afregningssystemet til opkrævning af forbrugsafgifter. Det har betydning, hvis du er elkunde hos Forsyningen.

Artikelbanner 1

Omlægningen i Forsyningens afregningssystem betyder, at du fra 1. januar 2021 er oprettet med et selvstændigt kundenummer, der udelukkende vedrører el. Du får derfor en selvstændig regning for el og ikke sammen med de øvrige ydelser som tidligere.

Denne regning vil automatisk være via

• Betalingsservice - hvis din regning tidligere har været tilmeldt Betalingsservice, bliver den nye regning automatisk tilmeldt
• Mail – har du tidligere modtaget din regning via mail, får du også den nye regning via mail

Hvis du modtager dine regninger via mail, har du modtaget et velkomstbrev fra Forsyningen. Dette skyldes oprettelsen af det nye kundeforhold og ikke, at du skulle være ny kunde hos Forsyningen.

Visning af elforbrug 2020 – minForsyning
Der er i øjeblikket lidt udfordringer i minForsyning med at få vist årsforbruget på el for 2020 grundet denne omlægning. Forsyningen arbejder på at finde en løsning.

minForsyning - selvbetjeningsportal
Omlægningen betyder, at du fremover skal bruge dit nye kundenummer og din adgangskode, når du logger ind på Forsyningens selvbetjeningsportal minForsyning for at følge dit elforbrug.

Du finder oplysningerne enten i velkomstbrevet, du har modtaget via mail eller på den kommende regning, som du vil modtage med betalingsfrist 1. marts 2021.

Ny version af minForsyning på vej

Forsyningen vil inden for den kommende tid opgradere sin selvbetjeningsportal, og i den forbindelse vil det være muligt at koble flere kundeforhold sammen, så du som kunde kun skal logge ind én gang for at se alle dine kundeforhold.

Forsyningen forventer, at den nye version er klar i februar/marts 2021. Følg med på www.forsyningen.dk eller via Forsyningens Facebookside, hvor Forsyningen vil fortælle mere om, hvilke muligheder den nye version har.

Har du spørgsmål til denne omlægning, er du velkommen til at sende en mail til kundeservice@forsyningen.dk. Du kan også ringe til Kundeservice: 9829 9000.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2