html_5 Vinderfoto: Fødselsdag med afstand i corona-år
Back
Mobiltop 1
14.01.2021 | Af: Michael Frederiksen

Vinderfoto: Fødselsdag med afstand i corona-år

NYTÅRSKONKURRENCE: Pernille Munk Ipsen blev den heldige vinder af en middag for to i Det Gule Pakhus i Frederikshavn.

Artikelbanner 1

Tusind tak for de mange fotos fra corona-året 2020. Interessen for at deltage i nytårskonkurrencen var overvældende, og vi modtog flere fine fotos fra året, som vi nok aldrig glemmer.

Se alle fotos her.

For at deltage skulle man uploade et foto fra 2020, som beskrev corona-året. Vi bad om en kort beskrivelse af fotoet, og der kom virkelig mange fine fotos.

Ane fyldte 22. april 2020 tre år. "Sammen hver for sig" var en formulering, som vi lærte at kende i løbet af foråret, og det var en anbefaling, som blev fulgte nøje denne aprildag.

Der var dækket op for udenfor i det heldigvis dejlige forårsvejr, men mormor og morfar, Helle og Svend Erik Frandsen fra Frederikshavn, fik ikke lov til at komme over på Anes side af hegnet.

Fødselsdagsgaverne blev pænt afleveret over hegnet, og så kunne familien ellers hygge sig ved hver sit fødselsdagsbord.

Pernille Munk Ipsen var endda højgravid - hun fødte lillebror Svend 8. maj - så familien holdt en meget forsigtig fødselsdag - med god afstand. Et foto, som i vores øjne rammer 2020 perfekt ind.

Lad os bare være ærlige. Vi skrev, at billedet skulle være taget i Frederikshavn Kommune. Det er dette vinderfoto ikke. Pernille Munk Ipsen bor på Hellumvej ved Klokkerholm. Vi vover alligevel pelsen og siger tillykke til Pernille Munk Ipsen. Hun kan nu se frem til en hyggelig middag for to i Det Gule Pakhus i Frederikshavn, når restauranten på Scandic The Reef igen må holde åbent.

Endnu engang tak til alle, som uploadede et corona-foto fra 2020.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2