html_5 Bangsbo Freja U15 henter fuldtidstræner fra AaB
Back
Mobiltop 1
03.12.2020 | Af: Michael Frederiksen

Bangsbo Freja U15 henter fuldtidstræner fra AaB

Bangsbo Frejas ambitiøse U15-drenge går styrket ind til den kommende sæson, idet Jonas Serup er hentet fra AaB Fodbold A/S. Han skal være ansvarlig for U15-truppen fra 1. januar 2021 - i samarbejde og samspil med den nuværende træner, Bent Kristensen.

Artikelbanner 1

Bangsbo Freja KidsAid - som U15-drengene kalder sig - har hjulpet Jonas Serup med et arbejde i Frederikshavn ved siden af hans trænergerning med U15-truppen.

I AaB har Jonas Serup, som stammer fra Thisted, haft ansvaret for talentudviklingen, hvor der er arbejdet med at skabe og udvikle fodboldtalenter til den moderne form for fodbold.

- Jeg glæder mig vildt til at være en del af dette fantastiske projekt, man har skabt i Bangsbo Freja. Et projekt, som mange i fodbold-Danmark har lagt mærke til og hørt om. Så da jeg fik muligheden, var jeg ikke i tvivl. Dette unikke samarbejde med KidsAid har gjort det muligt at udvikle alle spillerne i truppen og på en måde, som vel kun superligaklubberne kan matche. Og på toppen har man skabt unikke oplevelser for drengene, som har skabt et godt sammenhold. Tankegangen er også, at man ønsker endnu flere spillere og vil udvikle alle til deres maksimale. Langt flere klubber burde tænke sådan, mener Jonas Seerup.

I den kommende sæson skal førsteholdet igen spille i Liga 2A, mens andetholdet er at finde i Liga 4. Målsætningen er at ligge i toppen af begge rækker.

- Men vigtigst er det at udvikle drengenes fodboldfærdigheder samt skabe en masse glæde hos dem igennem fodbolden og de unikke oplevelser, som venter dem i fremtiden. Samtidig glæder jeg mig til samarbejdet med KidsAid og komme tættere på dem og de værdier, som de og vi også står for, siger Jonas Seerup.

Der er allerede planlagt deltagelse i DBU's Vinterturnering for begge hold, og i vinterferien står der træningscamp på programmet, ligesom der arbejder på ture og oplevelser i 2021 - alt i respekt for COVID-19.

Der er også planlagt en større event i 2021 i stil med den i 2019, hvor Christopher, Uffe Holm med flere optrådte i Det Musiske Hus. Her indsamlede Bangsbo Freja KidsAid-drengene mere end 250.000 kroner til KidsAid, som hjælper syge og udsatte børn og unge i Danmark. En del af pengene blev givet til lokale projekter.

Bangsbo Freja har forlænget samarbejdet med KidsAid til 2023, og den tidligere landsholdsmålmand Thomas Sørensen fortsætter som ambassadør for Bangsbo Freja KidsAid.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2