html_5 Helle Thomsen var gæstetræner i Arena Nord
Back
Mobiltop 1
03.12.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Helle Thomsen var gæstetræner i Arena Nord

Taget på Arena Nord var tæt på at lette onsdag eftermiddag, da tidligere træner for blandt andet det hollandske og svenske håndboldlandshold Helle Thomsen trænede sammen med FfI’s Special Olympics-hold og Lykkeliga-hold i sin hjemby, Frederikshavn.

Artikelbanner 1

Det var umuligt at få armene ned, og smilene var ikke til at tørre af ansigterne, da selveste stjernetræneren Helle Thomsen i går dukkede op til Special Olympics-holdet og LykkeLiga-holdets træning.

Frederikshavneren, der selv har slidt adskillige håndboldsko op i FfI Håndbold, er i Frederikshavn i denne uge. Til daglig står Helle Thomsen i spidsen for den tyrkiske mesterklub Kastamonu, og mens hun er hjemme i Frederikshavn, vil hun gerne give en hånd med i barndomsby.

Da hun spurgte borgmester Birgit S. Hansen, hvad hun kunne hjælpe med, kom svaret prompte: Så må du gerne træne vores Special Olympics og LykkeLiga-spillere.

Spillerne på FfI’s Special Olympics-hold og LykkeLiga-holdet kunne ikke ønske sig en bedre julegave end at træne sammen med deres store idol. Helle Thomsen, der er ambassadør for LykkeLiga, var glad for at bringe ekstra juleglæde ind på håndboldbanen:

- Det har været mega hyggeligt og sjovt, og det giver mig energi at få lov til at træne med både Special Olympics-holdet og LykkeLiga-holdet, lød det fra Helle Thomsen efter træningen.

Som tak for indsatsen fik Helle Thomsen blå FfI-hjerter med til juletræet i Tyrkiet, hvor hun holder jul i år. Hun fik selvfølgelig også en af de ikoniske EM-huer, som er lokalt produceret håndarbejde i de danske nationalfarver. Håndboldlegenden blev så glad for EM-huen, at hun havde den på, mens hun trænede.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2