html_5 Nyt show i Arena Nord med Jan Gintberg
Back
Mobiltop 1
03.12.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Nyt show i Arena Nord med Jan Gintberg

Danmarks speedsnakkende comedy-enspænder Jan Gintberg er tilbage med et nyt show, som fredag 15. oktober 2021 kan opleves i Arena Nord.

Artikelbanner 1

Manden, der improviserer hurtigere end sin egen skygge, er klar til at få danskerne til se livet i øjnene og vælge mellem latteren eller et trist liv i sort/hvid. Hans nye show "Død eller Leende" rejser i efteråret 2021 ud mod solnedgangen i en ny drabelig Danmarksturné.

Fra sit arbejdsværksted på et nedlagt kloster for udskammede udtaler Jan G. via brevdue:

- Det sidste år har været med livet som indsats for at finde nyt materiale, der ikke udløste en borgerkrig eller fik ens sære onkel til at tømme skabet for sølvpapir. Men det har givet mig tid til at overtænke og kampstege livets comedy-croutoner for at finde ind til det særeste, sjoveste og mest essentielle i denne vilde, vanvittige periode i historien!

Det bliver et stærkt satirisk og personligt show med pludselige afstikkere til alt fra fynske lerfrugtfade, Glyngøre håndsprit, pik, polio og privilegieblindhed - og selvfølgelig det evigt aktuelle, men nu ekstra dramainteressante forhold mellem dem med og uden.

- Som min kloge moster altid siger: "Kvinder er fra Venus og mænd er fra centerpubben… Det er klart, vi bliver nødt til at kunne grine af det hele for at holde hinanden ud, siger Gintberg iklædt tidens tern og tophue.

Billetsalget er begyndt i dag.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2