html_5 Stena Line genåbner passagertrafikken i dag
Back
Mobiltop 1
20.11.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Stena Line genåbner passagertrafikken i dag

Stena Line genåbner i dag passagertrafikken mellem Frederikshavn og Göteborg.

Artikelbanner 1

De danske myndigheder meddelte i går, at de vil lempe flere af de restriktioner, der blev indført 9. november i syv kommuner i Nordjylland.

Stena Line genoptager dermed passagertrafikken på ruten mellem Frederikshavn og Göteborg fra fredag 20. november.

9. november indførte de danske myndigheder særlige restriktioner for at reducere spredningen af COVID-19 i syv nordjyske kommuner.

Torsdag 19. november meddelte de danske myndigheder, at de vil lempe flere af restriktionerne fra i dag, herunder begrænsningerne i den kollektive persontrafik med bus, tog og færge ind og ud de berørte kommuner.

Stena Line genåbner således passagertrafikken på ruten mellem Frederikshavn og Göteborg, som har været midlertidigt lukket i 10 dage.

- Vi følger fortsat myndighedernes anbefalinger og åbner således igen for passagertrafikken på ruten mellem Frederikshavn og Göteborg. Vi fortsætter naturligvis også med de ekstra sikkerhedsforanstaltninger, vi har indført ombord, og vi har fortsat reduceret antallet af passagerer ombord for at sikre social afstand under rejsen, siger Elisabeth Lönne, ansvarlig for Stena Lines danske ruter.

Stena Line har godt 50 afgange om ugen på ruten mellem Frederikshavn og Göteborg og yderligere cirka 20 afgange om ugen på den nye rute mellem Grenaa og Halmstad.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2