html_5 Arena Nord klar med ny, stor musical-satsning
Back
Mobiltop 1
19.11.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Arena Nord klar med ny, stor musical-satsning

Arena Nord i Frederikshavn præsenterer om et år "The Bodyguard The Musical". Der bliver fire forestillinger i dagene 5.-7. november 2021.

Artikelbanner 1

Musicaludgaven af 90'ernes store filmhit hylder Whitney Houstons ærefrygtindgydende musikkatalog med over 20 af hendes allerstørste hits - i et rørende drama om den vanskelige kærlighed mellem popstjernen og stivstikker-livvagten.

Denne umulige kærlighedshistorie mellem popstjernen Rachel Marron og hendes alvorlige sikkerhedsvagt – eller Bodyguard, om man vil – Frank Farmer blev en af start-90’ernes allerstørste filmsucceser med de to hovedpersoner legemliggjort af henholdsvis skuespiller Kevin Costner og verdensstjernen Whitney Houston i sin allerførste filmrolle.

Omdrejningspunktet for både filmen og den storslåede musical-udgave er den umulige kærlighedshistorie mellem popstjernen og sikkerhedsvagten.

Frank Farmer ser Rachel Marron som en forkælet diva, der ikke tager sin sikkerhed seriøst, og hun oplever livvagten som en paranoid og overbeskyttende træmand. De to bringes sammen, da Frank redder Rachel fra optøjer ved en af hendes koncerter, men efter en nat sammen, indser Frank, at han ikke både kan elske og beskytte Rachel på samme tid.

Soundtracket ér i høj grad det, der huskes og hyldes fra filmen – og det var også for lydsiden, at The Bodyguard i sin tid var nomineret til to Oscars. Whitney Houstons ærefrygtindgydende indspilning af Dolly Parton-nummeret "I Will Always Love You" blev til gengæld et monument i moderne musikhistorie med over 20 millioner solgte enheder, og selvom Oscar'en glippede, vandt det hele to Grammy-priser i 1994.

Sangen sendte Houston op i toppen af listen over bedst sælgende kvindelige artister nogensinde, og i musical-udgaven af The Bodyguard er der over 20 sprudlende numre fra superstjernen – både dem fra filmen som "Run to You", "Queen of the Night", "I Have Nothing" og "I’m Every Woman", men også fra resten af Whitney Houstons bagkatalog som "Saving All My Love", "Greatest Love of All", "I Wanna Dance with Somebody", "Where Do Broken Hearts Go" og "One Moment in Time".

- Vi håber, at mange vil være med til at hylde en af historiens allerstørste sangerinder og nyde et tidløst kærlighedsdrama, når vi slår dørene op til masser af storslåede sange og fantastisk skuespil med The Bodyguard, siger direktør Per Malmberg, Arena Nord.

Billetsalget begynder på søndag 22. november kl. 9.00.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2