html_5 Den form for tyveri er åbenbart lovligt
Back
Mobiltop 1
21.11.2020 | Af: DEBAT-INDLÆG

Den form for tyveri er åbenbart lovligt

Regionsrådsmedlem Jørgen Rørbæk Henriksen (S), Sæby, har skrevet dette indlæg: Kære efterlønsmodtagere. Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at den daværende Venstreledet regering med hjælp fra DF og de Radikale, var dem der lavede kæmpe store forringelser i den efterløn som os lønmodtagere igennem et helt arbejdsliv har slidt, slæbt og betal til. I den tro at vi af forskellige grunde kunne trække os tilbage når vi ikke kunne klare arbejdet mere.

Artikelbanner 1

Her skal vi så være opmærksom på det er de samme partier der nu sidder og forhandler erstatning til minkavlingerne. Vi ser dag efter dag at man fra oppositionen udtaler ”der ikke er penge nok på bordet”.

Vi er blevet stillet i udsigt at ville få brutto kr. 16.956,00 pr måned i efterløn. Fakta er, som jeg der er født efter 1956, at man så i den forringelse der er forhandlet, uden nogen som helst moralsk samvittighed, trækkes den pensionsopsparing, som jeg også har slidt for, i udbetaling af efterlønnen, så beløbet på min opgørelse viser brutto kr. 10.680,00 .Med andre ord, man stjæler over 6.000 måned efter måned penge fra os. Penge som vi selv har opsparet og slidt for. Den form for tyveri er åbenbart lovligt.

Svaret til mig, du kan jo bare forsætte med at arbejde. Det var bare ikke muligt, efter 30 år som ambulanceredder kom jeg desværre ud for en arbejdsulykke i min ryg til et alvorlig trafikuheld, jeg prøvede at komme tilbage først på hel tid, det gik ikke, så på deltid det gik heller ikke. Jeg havde heldigvis min efterløn, ikke nok med chokket efter ulykken, så kom chokket med det der blev tilbage af efterlønnen. Hver måned kan jeg græde når jeg får min efterlønsopgørelse. Det berører mig dybt man med et pennestrøg som en listetyv over natten bare kan lave sådan en aftale og tage tusinder af folks egne penge. Jeg er overbevist over at det er der tusinder af hårdtarbejdende dansker der kan nikke genkendende til det.

Vi ser også at det er de samme partier som er imod den tilbagetrækningsordning som den nuværende regering har lovet og fået forhandlet hjem, netop for at rette op på den skævvridning som der er opstået, det sammen med at regeringen har haft travlt med at beskytte os dansker mod den store usynlige fjende CORONA, samt holde hånden under vores arbejdspladser og erhvervslivet TAK FOR DET!

Jeg er på ingen måder misundelig på de minkavler der nu afliver deres mink for folkesundheden, selvfølgelig skal de have erstatning, det er der jo fuld enighed om. Det er bare som alle har glemt vi befinder os stadig i en global pandemi, hvor indsatsen efterhånden er hængt op på erstatning til minkerhvervet.

Mit spørgsmål ”hvad er ret og rimeligt”?


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2