html_5 Utilfreds borger melder kommunen til politiet
Back
Mobiltop 1
23.10.2020 | Af: Anne S. Frederiksen

Utilfreds borger melder kommunen til politiet

Claus Haumann fra Gærum har meldt Frederikshavn Kommune til politiet. Han mener, at kommunen har en hel del veje, der ikke er sikkerhedsmæssigt forsvarligt afmærket med de lovpligtige midterstriber. 

Artikelbanner 1

- Jeg har flere gange påpeget det over for kommunens embedsmænd og de politisk ansvarlige, men desværre er infrastruktur ikke et område, politikerne i Frederikshavn Kommune har fokus på – heller ikke, selv om kommunen har fået store statslige tilskud, udtaler Claus Haumann til Kanal Frederikshavn.

Nogle af de steder, hvor Claus Haumann mener, der mangler hvide striber, er i Åsted, hvor der oprindeligt har været dobbelte fuldt optrukne streger (overhalingsforbud). Her er stregerne næsten forsvundet. Brønderslevvej - mellem Kilden og Gærum - er et andet eksempel. Her er striberne også næsten væk, ligesom der i øvrigt intet slidlag er tilbage.

Sæbygårdsvej, Understedvej, Lendumvej og Ravnshøjvej er andre veje, hvor Claus Haumann peger på, at Frederikshavn Kommune sjusker med afstribningerne.

Ifølge Claus Haumann er de hvide striber på vejene en del af trafiksikkerheden, ligesom belysning og veje med ordentlig asfalt er det.

- Inden for disse tre områder af infrastrukturen er Frederikshavn Kommune desværre sakket langt agterud i forhold til resten af landet. I for eksempel Aalborg investeres der gevaldigt i ny asfalt og opgradering af byen, og skal Frederikshavn Kommune fremover appellere til nye borgere og turister, nytter det ikke noget, at vi "hænger i bremsen". Der er masser af penge at gøre godt med. Det er blot et spørgsmål om prioritering, fastslår Claus Haumann.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2