html_5 Utæt tag: Hørby IF søger om 274.212 kroner
Back
Mobiltop 1
22.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Utæt tag: Hørby IF søger om 274.212 kroner

"Hjælp os - taget i vores klubhus er utæt". Det er den korte version af den ansøgning fra Hørby IF, som Folkeoplysningsudvalget i Frederikshavn Kommune i dag skal tage stilling til på et ekstraordinært møde.

Artikelbanner 1

Kommunen har modtaget en akutansøgning fra Hørby Idrætsforening. Klubben søger om 274.212 kroner.

Hørby IF søger anlægsmidler til udskiftning af taget på klubhuset i Nørregade i Hørby. Det nuværende tag fra 1986 er utæt.

Anlægspuljen kan kun søges af godkendte folkeoplysende foreninger i Frederikshavn Kommune. Tilskud fra denne pulje ydes til forandringer og nyetableringer af klub- eller

foreningsfaciliteter samt til energibesparende foranstaltninger.

- Det gamle tag er i så dårlig forfatning, at  vi jævnligt må sætte spande i cafeteriet, fordi det drypper igennem loftet. Det er selvfølgelig uholdbart med tanke på, at vinteren nærmer sig, og derfor er en udskiftning påkrævet for at kunne bibeholde de dejlige lokaler, vi har i huset. Udover vores medlemmer bruger borgerforeningen og dagplejen huset, oplyser Hørby IF's formand, Magnus Madsen.

Anlægspuljens restbeløb i 2020 lyder på 963.230 kroner.

Folkeoplysningsudvalget holdet et virtuelt møde i dag kl. 17.00, hvor ansøgningen fra Hørby IF er eneste punkt på dagsordenen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2