html_5 Jens er praktisk gris, mens Mikkel er nørden
Back
Mobiltop 1
19.10.2020 | Af: Peter Marquard

Jens er praktisk gris, mens Mikkel er nørden

HJ Kontorcenter overtog i foråret JN Computer samt de to medarbejdere Jens Nørgaard og Mikkel Rasmussen. De har nu etableret sig og fået omstillet sig til HJ Kontorcenter, og det fungerer glimrende for begge parter.

Artikelbanner 1

- Jens Nørgaard er den praktiske gris, der kører rundt og laver alt indenfor IT, når problemerne melder sig, og det hele brænder på. Mikkel Rasmussen er nørden, der arbejder fra firmaadressen med alle opgaver indenfor IT. De er begge dygtige og har tilført vores firma nogle kompetencer, som vi ikke havde i forvejen, fortæller daglig leder Michael Jørgensen fra HJ Kontorcenter.

Michael Jørgensen fremhæver især Mikkel Rasmussens evner til at lave hjemmesider.

- Jeg laver billige og lokale hjemmesider, hvor jeg lægger vægt på den individuelle løsning fremfor samlebåndsarbejde. Jeg har 20 års erfaring med hjemmesider, og vi tilbyder både at vedligeholde siderne og abonnementsløsninger, siger Mikkel Rasmussen.

HJ Kontorcenter plejer i november at holde sit populære åbent hus, men det bliver ikke til noget i år på grund af COVID-19.

- Til gengæld holder vi november-fest ved at udsende et efterårskatalog med spændende nyheder og gode tilbud. Vi kører rundt til kunderne og besøger dem fremfor at samle det over et par dage. Det er den bedste løsning i øjeblikket, mener Michael Jørgensen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2