html_5 COVID-19: Bingohallen aflyser flere store spil
Back
Mobiltop 1
21.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

COVID-19: Bingohallen aflyser flere store spil

Bingohallen i Frederikshavn aflyser både sit Knæk Cancer-spil og alle Julespil. Det oplyser Mogens Johansen på Fællesklubbens vegne. Det er COVID-19, som sætter en ærgerlig stopper for de traditionsrige spil.

Artikelbanner 1

- Det medfører, at vi ikke kan tilgodese alle dem, der gang på gang støtter op om vores store Knæk Cancer-spil, men vi lover, at vi selvfølgelig alligevel støtter dette gode formål ved at sende et beløb på vegne af alle i hallen, siger Mogens Johansen.

Der bliver heller ingen Julespil i år på grund af COVID-19.

- Vi har kun plads til 204 siddende personer med ansigtet i samme retning. Vi har spritstationer, som reglerne foreskriver, god afstand mellem borde og stole, plastikskærme og så videre. Det er nok til spil i hverdagen, men ikke til vores Julespil, så derfor er de desværre også aflyst, meddeler Mogens Johansen.

Men som noget nyt vil der være fine ting på gevinstlisten i årets  sidste syv torsdagsspil fra 5. november til 17. december. I den forbindelse opfordrer han folk til at komme i god tid, for der er kun plads til 204 personer i Bingohallen, når alle restriktioner skal overholdes.

- Vi spiller stadig banko alle dage fra søndag til og med torsdag i hver uge, så mød op og få en hyggelig aften med vennerne. Der er som altid mulighed for at vinde en af vores store gevinster på op til 5000 kroner i puljespillet, Lykkehjulet med fine gevinster fra Kop & Kande, pladegevinster på op til 500 kroner og meget andet, lyder opfordringen fra Mogens Johansen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2