html_5 Tabte med ni mål i sin ligadebut som cheftræner
Back
Mobil-stor 1
18.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Tabte med ni mål i sin ligadebut som cheftræner

Vendsyssel Håndbold tabte 28-37 til København Håndbold i Thomas Kjærs debut som cheftræner efter fyringen af Kent Ballegaard.

Artikelbanner 1

Hjemmeholdet fik en ønskestart og kom foran ed 3-1, men allerede efter 11 minutter viste måltavlen i DRINX Arena en føring på 9-4 til gæsterne, der også kom foran med 6-12.

Vendsyssel har i de fleste kampe i denne sæson fulgt fint med og skabt spænding om udfaldet, så den store københavnerføring var en noget flad fornemmelse, og chok-effekten efter trænerfyringen udeblev.

Men herfra lykkedes det faktisk Vendsyssel at følge fint med København, der i Mia Rej havde kampens helt store profil. Otte minutter efter pausen var hjemmeholdet kun bagud med 18-21, og med 13 minutter igen var Vendsyssel blot nede med fire mål.

Desværre er udskiftningsmulighederne stærkt begrænsede. I lørdagens hjemmekamp stillede Vendsyssel op uden sin førstekeeper Elin Thorsteinsdottir, som er skadet, men ventes klar i næste uge. Fløjspilleren Henriette Hansen stod på holdkortet, men fik ingen spilletid. Hun har problemer med anklen. Playmaker Mette Brandt var heller ikke til disposition på grund af den skade, hun pådrog sig i august. 

Vendsyssel rådede således kun over én målmand, nordmanden Synna Lien, og hendes tommelfinger gik af led i slutningen af første halvleg. Hun gennemførte dog kampen - stærkt gået.

Publikum kårede Ida Andersen til Kampens Spiller, og det skete givetvis i hård konkurrence med Pernille Brandenborg og Sofie Sletskov.

På lørdag venter Randers HK i en utrolig vigtig hjemmekamp. Den kamp giver helt sikkert et mere realistisk billede af, hvorvidt den hurtige trænerfyring havde den ønskede effekt.

Målscorere mod København Håndbold:
Ida Andersen 7
Pernille Brandenborg 5
Sofie Sletskov 4
Mette Bejder 3
Frida Maag Damgaard 3
Christina Pedersen 3
Steinunn Hansdottir 2
Cecilie Termansen 1


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Mobil-lille 1
  • Mobil-lille 2
  • Artikelbanner 5
  • Mobil-lille 3
  • Mobil-lille 4