html_5 Ny cheftræner: De skal mærke, jeg vil dem alle
Back
Mobiltop 1
17.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Ny cheftræner: De skal mærke, jeg vil dem alle

Glæde og energi har været to nøgleord for Vendsyssel Håndbolds nye cheftræner, 29-årige Thomas Kjær, der for en god uges tid siden overtog ansvaret for ligaoprykkerne, da klubbens ledelse fyrede Kent Ballegaard.

Artikelbanner 1

- Uden tvivl energi og glæde - at pigerne kan mærke, der er én, der vil dem alle, og som kan tage styringen, så vi kan rykke tingene yderligere, siger Thomas Kjær.

Han debuterer som cheftræner i eftermiddag, når Vendsyssel Håndbold kl. 16.00 får besøg af København Håndbold, der er noteret for 10 point i syv kampe, mens Vendsyssel er sidst med kun ét point.

Hvordan føles det pludselig at være ligacheftræner i en alder af 29 år?

- Det føles godt. Det har da uden tvivl været min ambition på et tidspunkt med min trænerkarriere, men at det så sker tidligere end forventet, tager jeg bare som et skulderklap fra klubbens side.

Hvor klar er du til så stor en opgave?

- Jeg føler mig egentlig ganske klar. Jeg føler, jeg har en masse at byde ind med til pigerne. Dernæst er der dygtige folk omkring mig i staben og klubben, som forhåbentlig gør, at vi løfter opgaven i flok.

Hvordan mærker spillerne, at de har fået ny cheftræner?

- Jeg er kommet med noget ny energi, men jeg må også sige, at pigerne og folkene omkring mig har været gode til at komme med ny energi og glæde i tingene. Men nu har jeg kun været i gang i en uge, så det er ikke de store radikale ændringer, der er lavet endnu. Fundamentet er ganske fint, men vi skal selvfølgelig have drejet på lidt taktiske ting med tiden.

Hvilke taktiske justeringer har du foretaget?

- Vi har ikke ændret alverden taktisk. Pigerne har en tryghed i det koncept, som jeg selv i tiden har været med til at opbygge. Det handler mere om udtrykket, vi smider ind i opgaven mod København.

I tabte stort til København Håndbold i en træningskamp. Hvor stor er chancen for point?

- Det er svært at spå om. København er et utrolig stærkt hold og et top 6-hold i mit hoved. Men vi har en tro på, at kan vi få kampen til at foregå på en del af vores præmisser, så har vi muligheder. Men de har mange dygtige spillere og et taktisk dygtigt trænerteam.

Vendsyssel fik sin playmaker Mette Brandt skadet inden sæsonen. Hun har i de seneste par kampe været inde på nogle straffekast. Mere bliver det heller ikke til i dag.

- Mette er desværre ikke klar endnu. Vi passer på hende, så hun forhåbentlig kan bidrage 100 procent igen på et tidspunkt


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2