html_5 Jan Dantoft er synonym med sommerhusudlejning
Back
Mobiltop 1
17.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Jan Dantoft er synonym med sommerhusudlejning

En uforudsigelig hverdag, hvor der er fart på, og et tæt samarbejde med sommerhusejerne er ejerrådgiver Jan Dantofts hverdag. Med mere end 30 år hos NOVASOL er han nærmest synonym med sommerhusudlejning i Vendsyssel.

Artikelbanner 1

På trods af mange år i branchen har 2020 været helt anderledes. I foråret var der mørke skyer over sommerhus-udlejningen, men 2020 har udviklet sig til en fantastisk sæson, som blev reddet i højsæson og sensommeren.

- Der er ingen tvivl om, at feriemønster er ændret med stor fokus og interesse for Danmark både nu og fremadrettet. Vi har allerede booket langt over det dobbelte antal uger i 2021 end på samme tidspunkt sidste år, fortæller Jan Dantoft.

Efterspørgslen er enorm, og NOVASOL mangler feriehuse til næste sæson - både store og små hyggelige huse.

Jan Danhøj er skagbo, men har de seneste mange år boet i Frederikshavn. Han har sin daglige gang på servicekontoret i Jerup, hvor hans job i korte træk går ud på, at sommerhusejerne er glade for at overlade nøglen til deres hus til NOVASOL, da service og aftaler er en tillidssag.

- Sammen med husejerne skal vi sikre en god udlejning, og ligeledes handler jobbet om at sikre, at vi har gode huse til udlejning, forklarer Jan Dantoft.

At være en del af NOVASOL er at være del af et stærkt fællesskab.

- Vi er et godt hold. Vi løber samme vej, og alle viser et kæmpe engagement. Samarbejdet med ejerne er klart det bedste ved mit job. At få indblik i, hvad der betyder noget for den enkelte og med udgangspunkt heri rådgive om, hvordan vi sammen skaber den bedste udlejning, er meget givende. Langt størstedelen af de husejere, jeg rådgiver, bruger også sommerhuset selv, og derfor skal jeg ikke rådgive dem til noget, som ikke giver mening i deres liv. Det er både en afvejning af, hvad der kan give god udlejning og samtidig skabe værdi for den enkelte husejer, siger Jan Dantoft.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2