html_5 Konservative klar med fire nye byrådskandidater
Back
Mobiltop 1
16.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Konservative klar med fire nye byrådskandidater

Fremgangen på landsplan for Det Konservative Folkeparti synes også at afspejle sig i Frederikshavn Kommune, hvor den lokale partiforening nu præsenterer fire nye kandidater til kommunalvalget om 13 måneder.

Artikelbanner 1

- Vi har mærket en markant fremgang for partiet i vælgerforeningen i Frederikshavn Kommune. Det har også betydet, at flere medlemmer har meldt deres interesse for at blive kandidater for partiet til det kommende kommunalvalg i november 2021, siger formand, Tomo Kijanovic.

I juni præsenterede partiet de fire første kandidater til kommunalvalget - ud over spidskandidat John Lamp Henriksen.

- Vi er glade for nu at præsentere yderligere fire kandidater, som også viser partiets brede appel. Kandidaterne præsenterer vidt forskellige aldersgrupper og erhvervsmæssige baggrund, siger Tomo Kijanovic.

Den fire nye kandidater

Formand for Konservativ Ungdom i Frederikshavn, Jeppe Dam Mortensen, stiller op. Han er 18 år, bor i Østervrå og går i 3.g på HTX på EUC Nord.

Hans fokuspunkt i konservativ politik er gode muligheder for erhvervslivet, fordi det skaber økonomisk vækst og arbejdspladser. Dermed skabes rum for alt andet i kommunen, for eksempel socialpolitikken og hjælp til dem, der virkelig trænger.

Også Hans Kristian Byrialsen på 33 er en ung kandidat. Han er oprindelig uddannet butiksslagter og er nu i gang med en uddannelse til maskinmester på MARTEC i Frederikshavn. Hans fokusområder er erhvervsliv, turisme og kvalitet i de kommunale servicetilbud.


Freddy Skou Larsen, klargøringsmand på 52 år fra Søholt, er en tredje ny kandidat. Han har altid været konservativ og har også fokus på erhvervslivet og dets mulighed for vækst, så der skabes arbejdspladser og værdier her i landet.


Endelig opstiller Flemming Agerskov, oberst med 42 år i Forsvaret. Han har erfaring med kommunalpolitik fra Vejle, hvor han var formand for den konservative vælgerforening og kandidat til kommunalvalget 2017, hvor han fik 211 personlige stemmer.

Hans mærkesager er en forbedret skolepolitik og erhvervspolitik, herunder jobskabelse og miljø. Fokus er, at alle opgaver skal belyses med faglighed og indsigt, så der kan skabes et bedre og billigere system for borgerne.

Gerne flere kvindelige kandidater
Bestyrelsen hilser med stor tilfredshed de nye kandidater velkommen. Formanden understreger dog, at man stadig gerne vil have flere kandidater, især kvinder.

Spidskandidat John Lamp Henriksen byder også de nye kandidater velkommen.

- Vi er på nuværende tidspunkt allerede ni kandidater til det kommende kommunalvalg, og vi arbejder seriøst og målrettet på at styrke dette. Vi er rigtig godt på vej – med en gruppe konservative byrådskandidater med en bred faglig og politisk baggrund, der går ud i enighed, siger John Lamp Henriksen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2