html_5 Nomineret til Nordjyllands mest inspirerende kvind
Back
Mobiltop 1
16.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Nomineret til Nordjyllands mest inspirerende kvinde

I et felt domineret af kvinder fra Aalborg er direktør Christina Ørskov, Orskov Yard i Frederikshavn, nomineret til prisen som Nordjyllands mest inspirerende kvinde.

Artikelbanner 1

6. november 2020 uddeles Kammaprisen for første gang til Nordjyllands mest inspirerende kvinde. I alt 121 kvinder er blevet indstillet til prisen, som efterfølgende er blevet skåret ned til 50 semifinalister, der er i spil til at blive kåret som Årets Kammakvinde.

- Det har været en fornøjelse at gennemgå de mange indstillinger og få øjnene op for både kendte og nye ansigter undervejs, hvilket er lige præcis det, som prisen handler om; at anerkende og skabe synlighed omkring de seje kvinder i Nordjylland, der hver dag engagerer sig og gør en positiv forskel, fortæller Maja Torp, der foruden at være medstifter af Kammaprisen er byrådsmedlem og leder i Aalborg Kommune.

Det er nu op til Kammaprisens jury, hvem af de udvalgte semifinalister der går videre til finalen. Juryen skal udvælge i alt fem finalister, der skal dyste om den prestigefyldte titel som Årets Kammakvinde 2020.

- Vi har i juryen modtaget en topkvalificeret liste med en lang række stærke, intelligente og modige kvinder, som alle på hver deres måde lever op til Kammaprisens kriterier. Nu venter et stort arbejde med henblik på at få indsnævret feltet til fem kandidater, og jeg ser frem til at bidrage til denne proces sammen med de øvrige jurymedlemmer, udtaler Rikke Christoffersen, direktør for Aalborg Handelsskole og juryformand for Kammaprisen 2020.

De øvrige jurymedlemmer består af direktør Lasse Rich Henningsen, Musikkens Hus, serieiværksætter Mads Peter Veiby, direktør Thomas Bælum, AaB, direktør Michael Lundsgaard Thomsen, Aalborg Portland, samt politidirektør, Anne Marie Svendsen for Nordjyllands Politi, og direktør Catharina Engqvist, Invest in Aalborg.

Vinderen af Kammaprisen 2020 kan se frem til en regulær gaveregn. Hovedpræmien indeholder et retreat for to til Andalusien med meditation, yoga og skønhedsbehandlinger til en samlet værdi af 30.000 kr.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2