html_5 Strandby har fået en lille butik med belgisk øl
Back
Mobiltop 1
16.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Strandby har fået en lille butik med belgisk øl

Strandby har fået en lille ølbutik med et pænt udvalg af belgisk øl suppleret med nogle få udvalgte nordjyske bryghuse.

Artikelbanner 1

Claus Dahlgaard arbejder til daglig som maskintekniker i Hjørring, men han er vild med øl og står bag webshoppen BestBeers.dk.

Nu udvider han med en lille butik, Havmågen, ved siden af Strandby Badehotel på Havnevej 11 i Strandby. Han deler lokalerne med badehotellet, som blandt andet tilbyder nem aftensmad (take-away), tærter og delikatesser. I aften er der eksempelvis fiskeburger på menuen med med syltede rødløg, råsyltede tyttebær samt remoulade.

Claus Dahlgaard er selv at finde i butikken i de sene eftermiddagstimer torsdage samt lørdage fra kl. 10.30 til 13.30. Her deler han med stor fornøjelse ud af sin viden om de godt 90 øl, som fysisk befinder sig på hylderne i Strandby.

- Jeg sælger belgisk øl til Danmarks bedste priser, og der er mulighed for at købe et månedligt øl-abonnement til en pris, hvor alle kan være med. Jeg laver gerne et komplet udvalg af øl med en beskrivelse til hver øl, hvis mine kunder ønsker at holde deres egen ølsmagning. Jeg kommer også gerne ud til en ølsmagning, siger Claus Dahlgaard.

De gode priser hænger ifølge øl-entusiasten fra Strandby sammen med, at han har et fint samarbejde med en dansk importør af belgisk øl. Importøren har 230 forskellige belgiske øl. Det betyder også, at kunderne i butikken i Strandby kan glæde sig til, at der løbende sker udskiftninger i sortimentet.

Claus Dahlgaard og Stefan Jakobsson, indehaver af Strandby Badehotel, har flere idéer med Havmågen. En af dem handler om en udvidelse af træterrassen, så den for alvor kan lokke folk til om sommeren, som har lyst til at nyde badehotellets gode mad og de dejlige belgiske øl fra BestBeers.dk.

Det er også muligt at købe øl fra flere lokale bryggerier i Strandby, blandt andet Aalbæk Håndbryggeri og Sæby Bryghus.

Claus Dahlgaard stammer fra Aalborg, men kærligheden bragte ham til Vendsyssel. Han mødte en sød pige fra Frederikshavn, og de har i snart 11 år boet i Strandby.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2