html_5 Handicappet pige begik hærværk mod 12 biler
Back
Mobiltop 1
14.10.2020 | Af: Michael Frederiksen

Handicappet pige begik hærværk mod 12 biler

En 21-årig mentalt handicappet pige fra Frederikshavn begik i aftes hærværk mod mindst 12 biler i midtbyen i Frederikshavn.

Artikelbanner 1

Politiet modtog en anmeldelse kl. 17.40, og 20 minutter senere fik politiet fat i den 21-årige pige, som selv hjalp politiet med at udpege de 12 biler.

Pigen havde med en sløv kniv lavet skære-skader i dækkene på 12 biler, der holdet ved Kirkepladsen og parkeringspladsen ved Frederikshavn Station. Hun sigtes nu for hærværk.

Nordjyllands Politi vil de nærmeste dage kontakte de 12 bilejere, som med sikkerhed har fået skære-skader i deres dæk.

- Men der kan også være andre biler med skære-skader. Vi tænker på biler, som har været parkeret de to pågældende steder, men er kørt derfra i perioden mellem kl. 17.40 og 18.00, siger politikommissær Peter Skovbak, leder af Efterforskningscenter Frederikshavn, til Kanal Frederikshavn.

Bilister med skæreskader, som politiet ikke har registreret, bedes kontakte politiet på 1-1-4. Det er altså bilister, som er kørt fra området mellem kl. 17.40 og 18.00.

Peter Skovbak formoder ikke, at den mentalt handicappede pige har været andre steder i Frederikshavn end Kirkepladsen og parkeringspladsen ved Frederikshavn Station.

Ud over denne sag har politiet modtaget anmeldelse om et indbrud i et sommerhus på Klithedevej i Skagen. Dette indbrud fandt sted i perioden fra 29. august til 13. oktober. Tyven kom ind ved at knuse en rude til et værelse. Der er endnu ikke et overblik over eventuelle tyvekoster.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2