html_5 Høgene tog ny sejr over Herlevs ørne - vinder 4-
Back
Mobiltop 1
13.10.2020 | Af: Andreas O. Hansen

Høgene tog ny sejr over Herlevs ørne - vinder 4-3

Frederikshavn White Hawks var tirsdag på en af de lange udebaneture, da de gæstede Herlev Eagles. Her blev det til en 4-3 sejr til høgene, som dermed forsatte den gode stime med fjerde sejr i træk. 

Artikelbanner 1

Dagens kamp blev spillet kun lidt over 48 timer efter, at de to duellanter sidst stod overfor hinanden i Nordjyske Bank Arena. Der blev det til en stor WH-sejr på 6-1, men aftenens returopgør endte med at blive noget mere spændende i tredje periode.

Jari Pasanen rådede forsat over et skadesfrit mandskab, og havde dermed alle mand med i bussen - undtagen den seneste tilgang, Liam Folkes. Opstillingen var derfor også uændret.

Herlev indledte med en stor chance på en styring efter få sekunders spil. Det var dog høgene, der kom bedst fra start og først på måltavlen.

Det hele startede i powerplay efter fire minutters spil. Frederik Bjerrum fandt Lucas Andersen, som satte pucken i nettet bag svenske Emil Jidskog.

Fire minutter senere scorede Gorm Topholt for anden kamp i træk og bragte WH foran 2-0. Topholt sendte gummiskiven på mål fra slottet, og Emil Jidskog så ikke helt heldig ud i denne situation.

Føringen holdt perioden ud, hvor hvert hold fik en udvisning i de sidste minutter.

Høgene fik ikke udnytte af deres chance, men Herlev kunne indlede anden periode i overtal og fik her reduceret til 1-2. Magnus Molge tog turen igennem WH-defensiven og lagde pucken ind bag Mathias Seldrup.

White Hawks var dog hurtig på pletten igen, da de knap fem minutter inde i perioden spillede 5-mod-3. Jesper Jensen, assisteret af Aleksandr Bumagin og Justin Shugg, udnyttede den ekstra plads og scorede til 3-1.

Midtvejs viste Lucas Andersen og Nikolaj Krag Christensen igen flot samspil, og førstnævnte satte sit andet mål i kassen. 4-1 til White Hawks, og det lugtede af en ny storsejr.

Tredje periode blev dog mere spændende, end nødvendigt var, da to høge-udvisninger kostede dyrt. Først sad Christian Mieritz i straffeboksen, da Herlevs Joseph Jonsson fik reduceret til 2-4, efter otte minutters spil. To minutter senere røg Gorm Topholt til afkøling for en høj stok, og så blev det 3-4 ved Magnus Molge. Alle tre Herlev-mål scoret i powerplay.

Inden hjemmeholdets sidste reducering havde White Hawks brændt et straffeslag, som kunne have taget pusten fra Herlev. I stedet blev det nu dem, der havde momentum og lugtede muligheden for et comeback og point.

Jari Pasanen tog også straks en time-out, men hjemmeholdet forsatte med at presse på. Til sidst også med målmanden ude til fordel for en ekstra markspiller.

Høgene holdt dog stand og var tæt på scoring i tomt bur til sidst, men flere mål faldt der ikke. 4-3 sejr og tre gode point med hjem i bussen og til WH's aktuelle andenplads.

Den plads skal forsvares fredag aften, når det gælder sæsonens andet lokalopgør. Her gæster Aalborg Pirates Frederikshavn med kampstart i Nordjyske Bank Arena kl. 19.30.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2