html_5 Vendsyssel Håndbold: Nyt trænerteam på plads
Back
Mobiltop 1
13.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Vendsyssel Håndbold: Nyt trænerteam på plads

Efter fyringen af Kent Ballegaard har Vendsyssel Håndbold sit ny trænerteam på plads. Jesper Korsgaard er i dag præsenteret som assistenttræner, mens Thomas Kjær - som tidligere oplyst - overtager ansvaret som cheftræner.

Artikelbanner 1

Udover selv at have været elitespiller har Jesper Korsgaard en årelang udviklingserfaring fra bredden og eliten på håndboldbanen i Hjallerup IF og 15 års erfaring indenfor ledelse som HR-chef.

- Som kredstræner i Jydsk Håndbold Forbund har Jesper en klar fornemmelse af, hvad der er vigtigt for at udvikle og dyrke de lokale håndboldtalenter her i den nordlige del af Jylland, skriver ligaklubben på Facebook.

I forhold til jobbet som assistenttræner udtaler Jesper Korsgaard:

- Det er spillerne, der kan gøre forskellen på banen. Jeg skal sammen med Thomas Kjær sikre de optimale rammer, således at spillerne trives og udvikler sig, hvilket er fundamentet for, at de kan præstere optimalt i hver eneste kamp og hente point til Vendsyssel Håndbold. Jeg glæder mig til samarbejdet med spillerne, trænerteamet og den øvrige del af organisationen.

Til daglig er Jesper Korsgaard at finde på UCN, hvor han underviser på Sport Management-uddannelsen.

- Det er med andre ord en assistenttræner med elitehåndbold i blodet og indsigt i professionelle sportsorganisationer, som kommer med på trænerbænken, oplyser Vendsyssel Håndbold.

Det ny trænerteam debuterer på lørdag kl. 16.00 i DRINX Arena, hvor oprykkerne får besøg af København Håndbold.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2