html_5 Enhedslisten holder åbne møder om torsdagen
Back
Mobiltop 1
14.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Enhedslisten holder åbne møder om torsdagen

Enhedslisten holder en række informations- og lyttemøder. Det sker torsdage fra kl. 15-18 i Enhedslistens lokaler i Th. Bergs Gade 8 i Frederikshavn.

Artikelbanner 1

Enhedslisten vil gerne lytte til, hvad borgerne mener om forskellige emner og ser frem til en god snak.

Torsdag 15. oktober er emnet kommunalpolitik. Her kan du møde byrådsmedlem Ida Skov.

Hun vil gerne høre, hvad du synes er vigtigt for Frederikshavn Kommune lige nu og i de kommende år, og hun vil besvare spørgsmål om kommunalpolitik og Enhedslistens byrådsarbejde.

Torsdag 22. oktober er emnet familie- og børnepolitik.

Pernille Christensen, stifter af lokalafdelingen af Forældrebevægelsen #Hvorerderenvoksen, samt byrådsmedlem Ida Skov vil være tilstede.

- Der er behov for en nytænkning af familie- og børnepolitikken, som afspejler nutiden. Her tænkes blandt andet mindre arbejdsuge, retten til at passe syge børn, barsel samt akut behov for reelle minimumsnormeringer i ALLE kommunens daginstitutioner, mener Enhedslisten.

- Vidste du godt, at et barn i daginstitution otte timer på en dag, modtager blot 31,8 minutters voksenkontakt i Frederikshavn Kommune? Sidder du tilbage med en undren, et spørgsmål eller blot en lyst til at drøfte emmet, så kig forbi, lyder opfordringen fra Enhedslisten.

Torsdag 5. november er emnet dyrevelfærd.

Mød Enhedslistens repræsentanter for Dyrevelfærdsgruppen Nordjylland. Kom gerne med dine ideer, spørgsmål og snak om arbejdet for bedre forhold for vores dyr.

Hvad sker der egentlig med chauffører, der anklages for ikke at overholde lovgivningen ved transport af levende dyr? Det og meget mere kan du selv høre mere til.

Har du interesse for arbejdet med dyrevelfærd, er du velkommen til at være med i gruppen, som er åben for alle.

Alle torsdage i tidsrummet kl. 15.00-18.00 er der te og kaffe på kanden.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2