html_5 Laulund Motorsport var stærkt kørende i 2020
Back
Mobiltop 1
15.10.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Laulund Motorsport var stærkt kørende i 2020

Mathias Laulund blev i år dansk mester i folkerace for juniorer, og han vandt sølv i crosskart 250cc, hvor han også blev kåret som Årets Fighter.

Artikelbanner 1

Laulund Motorsport indledte året med en tur til København. hvor der var Danish Motorsport Award. Her var Mathias Laulund indbudt til at modtage en pris fra DASU (Dansk Automobil Sports Union). Han modtog prisen for Årets Talent offroad i 2019.

Både Mathilde og Mathias Laulund rykkede i år op i nye klasser. Mathilde Laulund skiftede til den nye vægt/effekt-klasse, hvor bilerne kører efter, hvor mange HK de har. Her skal de tilpasse vægten efter, at hver bil er "ens".

Mathilde Laulund havde lidt udfordringer i begyndelsen af sæsonen, hvor hun lige skulle finde bilen. Det har været en sæson med flere udfordringer. Hun endte som samlet 4’er i klassen, hvilket hun er meget tilfreds med. Hun blev kåret Årets Kører (kvinder) i rallycross i 2020.

Mathias Laulund skulle kun køre crosskart i år, men på grund af COVID-19 kørte han også folkerace. Han blev dansk mester i folkerace for juniorer og vandt sølv i crosskart 250cc.

De har begge deltaget i landskampen, hvor kørere fra hele Norden deltager i folkerace på Sjælland. Mathilde måtte en tur på taget i B-finalen. Mathias kørte sig direkte i A-finalen, hvor han endte med sølvet.

Det sidste løb i år blev kørt i weekenden på Nysumbanen ved Hobro. Dette løb bliver også kaldt for DM-revanchen. Her havde arrangørerne åbnet op for en baghjulstrækker-klasse. Både Mathilde og Mathias stillede til start i denne klasse. De havde begge lånt en bil af Hejslet Motorsport. Det var først gang, at Mathilde skulle køre baghjulstræk. Både Mathilde og Mathias havde en hyggelig dag, hvor de endte i hver sin ende af resultatlisten.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2