html_5 Lucky har været væk i 82 dage - Tea giver ikke o
Back
Mobiltop 1
28.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Lucky har været væk i 82 dage - Tea giver ikke op

Tea Michelsen giver ikke op. Hendes kat Lucky forsvandt 8. juli ved 23-tiden, hvor han som altid blev lukket ud for at lave det, som han nu engang skal. Tjekke sit territorium og lege med naboens kat på Agnethevej i Frederikshavn, hvorefter han altid kommer ind igen. Bare ikke denne aften.

Artikelbanner 1

- Selv om der nu er gået 82 lange dage med stort savn og mange spekulationer over, hvad der kan være sket med vores Lucky, vil vi aldrig opgive håbet om at få Lucky hjem. Han er jo en meget vigtig del i vores lille familie. Jeg hørt fra forskellige mennesker, at deres katte kom hjem efter tre måneder og sågar efter meget længere tid, siger Tea Michelsen.

Hun sov ikke den nat, hvor Lucky forsvandt.

- Vi kaldte hele natten, og næste formiddag kørte vi rundt i hele vores nærområde og delte flyers ud. Lucky har aldrig strejfet, men tværtimod holdt sig tæt på vores hjem. Vi efterlyste ham efterfølgende flere steder, men uden held, fortæller Tea Michelsen.

Kattens Værn, Dyrenes Beskyttelse, Dansk Katteregister, flere Facebook-grupper, en annonce i Lokalavisen, efterlysninger i lokalradioen og flyers i massevis har dog ikke hjulpet. Heller ikke en dusør på 2.500 kroner.

Selv om det er to en halv måned siden, at Lucky forsvandt nægter Tea Michelsen at give op. Hun har kontaktet en clairvoyant, som mener, at katten er i live og er taget ind hos et ældre ægtepar, der giver ham mad og husly.

- Jeg vil så frygtelig gerne i kontakt med dette ægtepar, hvis de findes. Hvis de har vores Lucky, vil vi sågar gerne købe en anden kat til dem, siger Tea Michelsen.

Tea Michelsen flyttede sammen med sin mand, Gert Michelsen, fra Frederiksberg til til Frederikshavn, hvor deres datter, barnebarn og svigersøn bor.

Parret købte Lucky i 2015. Lucky var en helt hvid killing, som var blevet efterladt i en papkasse sammen med sine søskende. Lucky er derfor en sky kat, som lige skal kende en, før han overgiver sig.

- Vi har talt med rigtig mange søde og hjælpsomme mennesker, som har gidet høre på os. Sågar var der et par, der kørte mig hen til et område, hvor de havde set en hvid kat. Det er bare fantastisk. Tænker også på den unge dreng, der på trods af allergi stod med en hvid kat på armen, mens hans øjne hævede op. Oldboys-ishockeyspilleren, der er lærer og har en klasse, der har ledt efter Lucky. Jeg tænker på alle de søde mennesker, der har brugt tid på at kontakte mig med meget stor glæde, siger Tea Michelsen.

Hun har fået mange opringninger vedrørende en hvid kat på Koktvedvej.

- Desværre har det indtil nu ikke været Lucky men derimod en anden helt hvid kat, der hedder Maxi. Maxi bor i musikkvarteret og er ejet af et utroligt sødt par, som jeg har talt med nogle gange. Ligeledes er der mange henvendelser vedrørende Stenbakkevej, hvor der også bor en helt hvid kat. Jeg tror, at jeg har set fem helt hvide katte i alt den tid, hvor jeg har efterlyst Lucky. Så de er jo ret nemme at kende, da de skiller sig ud med den hvide farve.

Tea Michelsen konstaterer med beklagelse, at der også findes en anden slags mennesker.

- En person, som udgav sig for at bo i Tuxengade, ringede og oplyste, at han havde indfanget katten, og at øretatoveringen stemte overens. Han fortæller, at han har min kat i sit vaskehus, og at jeg kan komme og hente ham. Desværre viste det sig at være en joke udført. Eller ham, der grinende ringede anonymt og sagde: "Din kat er fucking død" og smækker røret på. Det er bare så kedeligt at opleve, og jeg forstår faktisk ikke, hvad de får ud af det. De skulle vide, hvor ondt sådan noget gør, siger Tea Michelsen.

Parret har også hørt rygter om, at der er skudt en hvid kat i Frederikshavn.

- Det kunne være rart at få be- eller afkræftet, om det er sandt. Vi oplever desværre også, at man fjerner mine flyers, hvilket jo gør, at Luckys chance for at komme hjem bliver mindre.

Luckys øretatovering er NKD 023. Tea og Gert Michelsen bor på Agnethevej 9 i Frederikshavn. De kan kontaktes på 20 20 54 67.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2