html_5 Blackhawks' dameliga vinder 7-4 i lokalopgør
Back
Mobiltop 1
27.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Blackhawks' dameliga vinder 7-4 i lokalopgør

Frederikshavn Blackhawks dameliga vandt 7-4 over AaB i det første af seks lokalopgør i denne sæson i grundspillet.

Artikelbanner 1

Trænerteamet Jan og Michael Berggren sætter ord på kampen:

- En kamp mod en gammel kending. Men for første gang i denne sæson. Vi havde fokus på at fortsætte vores gode stime og bygge på vores spil. Vi kommer lidt hurtigt bagud både 1-0 og 2-1. Dette viser blot, at AaB er et rigtigt godt hold og kan spille godt floorball.

- Vi får vendt første periode og får sat et par vigtige scoringer. Vi spiller det spil, vi gerne vil, og det fungerer godt. Samtidig må man tage hatten af for AaB. De er gode på spilvendinger. Så dem skulle vi forsøge og minimere.

- Første 10 minutter af anden periode fortsætter som første periode. Vi skaber mange chancer og har masser af spil i alle tre kæder. Vi sætter tre hurtige mål i anden periode. Det bliver lidt en sovepude for os. Vi overlader initiativet til AaB og lader dem styre kampen, og det er de gode til. Til slut i perioden går vi på to kæder.

- Vi starter tredje periode på to kæder for at holde højt tempo og få lukket kampen. Det lykkedes dog ikke. Vi finder ikke rigtigt vores eget spil igen, samtidig med at AaB forsøger hele tiden at presse os. Men med en nogenlunde kontrolleret tredje periode lukker vi stille og roligt kampen ned og tager fortjent de tre point - uden at storspille.

Kampens spiller mod AaB var Katrine ”Mini”. Et par vigtige mål på rigtige tidspunkter samt et godt stykke defensivt arbejde gør, at hun får hæderen.

Fire kampe og 12 point. Hvordan ser du resten af sæsonen?

- Jeg ser rigtig positivt pa? resten af sæsonen set i forhold til, at vi nu har spillet fire kampe og stadig er ubesejret. Det har været nogle rigtig gode og ha?rde kampe indtil videre, hvor alle har steppet op og taget ansvar, uanset plads pa? holdet. Jeg ser frem til at møde Herning i næste weekend, hvor vi forha?bentligt fa?r endnu tre point med i bagagen.

Blackhawks dameligas næste kamp er lørdag 3. oktober i Abildgårdhallen mod Herning Pirates kl. 14.00.

I herrernes liga vandt Blackhawks torsdag aften med 12-4 over Strandby Tornados, der fulgte pænt med til stillingen 6-3 i anden periode.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2