html_5 Vendsyssel nedlægger protest efter nederlag
Back
Mobiltop 1
26.09.2020 | Af: Michael Frederiksen

Vendsyssel nedlægger protest efter nederlag

Vendsyssel Håndbold har nedlagt protest efter lørdagens nederlag på 22-28 i udekampen mod Aarhus United i Bambusa Kvindeligaen. 

Artikelbanner 1

- Jeg har nedlagt protest. Dommerne laver en klokkeklar fejl, som de så uddeler til mig! De hverken så, hvad der skete eller kunne forklare sig, så det bliver spændende at se, hvad det ender ud i, siger Vendsyssel Håndbolds cheftræner, Kent Ballegaard, til Kanal Frederikshavn.

Dramatikken opstod ved stillingen 25-21 til Aarhus United med seks minutter igen. Kent Ballegaard ønsker ikke at udbyde, hvad der skete, men han indkasserede en udvisning - tilsyneladende på et forkert grundlag.

Vendsyssel Håndbold måtte i dagens kamp undvære fløjspilleren Henritte Hansen, som fredag vrikkede rundt på foden til træning.

- Vi kommer med alt, hvad vi har efter nogle dage, hvor ressourcerne er blevet yderligere forringet. Henriette vrikkede rundt i går, Mette Bejder og Elin (Thorsteinsdottir, red.) har ikke kunnet træne grundet skader og sygdom. Så i betragtning af diverse udfordringer er det jo nærmest sindssygt, at vi er med i kampen, mener Kent Ballegaard.

Og det var Vendsyssel. Især i første halvleg, hvor Frida Maag Damgaard i næstsidste sekund reducerede til 12-13.

- Vi må også konkludere, at vi til stadighed har for mange med for dårlige procenter, og det er den simple forklaring - og noget, der skal arbejdes med i den kommende pause, pointerer Kent Ballegaard.

Han er dog samlet set tilfreds med spillernes indsats. Med godt seks minutter igen var gæsterne kun bagud med 21-24.

- Stor respekt til holdet for en god fight. Det er nogle fine værdier, vi efterhånden bringer med hver gang. Og endnu en gang må jeg løfte hatten for Pernille Brandenborg. Hun er efterhånden en stor profil for os og leverer bare kamp efter kamp, konstaterer cheftræneren.

Han ser nu frem til tre ugers kamppause. 17. oktober gæster København Håndbold DRINX Arena.

Vendsyssels målscorere mod Aarhus United:

Pernille Brandenborg 6
Mette Bejder 4
Christina Pedersen 4
Sofie Sletskov 2
Ida Andersen 2
Cecilie Termansen 1
Mette Brandt Nielsen 1
Frida Maag Damgaard 1
Steinunn Hansdottir 1


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2