html_5 Ny svejserobot udvider ME Productions kapacitet
Back
Mobiltop 1
27.09.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Ny svejserobot udvider ME Productions kapacitet

ME Production i Frederikshavn udvider kapaciteten indenfor underleverandørarbejde.

Artikelbanner 1

ME Productions serviceværksted tilbyder alt indenfor underleverandørarbejde, lige fra pladebukning til specialsvejsning. Nu har de desuden investeret i en svejserobot, der skal få produkterne endnu hurtigere ud til kunderne.

ME Production har en bred CNC-styret maskinpark og har de seneste år investeret massivt i nye maskiner og teknologier, som sikrer dem et større kundegrundlag.

Virksomhedens underleverandørarbejder omfatter plade-, smede- og maskinværksted, og for nylig har de desuden investeret i en ny Yaskawa-svejserobot med to arbejdsstationer. Den skal bidrage til at få produkterne hurtigere ud ad døren, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten og holdbarheden – tværtimod.

- Vi sætter altid barren højt og stræber efter at lave det bedste produkt på den korteste tid ud fra kundens ønsker. Vi tror på, at vi med vores nye svejserobot kan optimere produktionstiden, så vores kunder kan komme hurtigere videre. Vi har også opnået DNV-GL svejsecertificering, som er et bevis på, at vores produktionsfaciliteter er i top, og vores arbejdsprocedurer opfylder de højeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder, siger fabrikschef Jens Ole Larsen.

ME Production har sin egen produktionstekniske afdeling og kan dermed hurtigt og enkelt assistere kundernes "grov-tegninger" til et færdigt produkt. Det gør, at de ikke blot er en underleverandør, men også totalleverandør. Det betyder, at de blandt andet kan stå for slibning, svejsning og overfladebehandling, så kunden har et færdigt produkt, der er klar til montage.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2