html_5 29-årig russisk forward forstærker White Hawks
Back
Mobiltop 1
13.08.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

29-årig russisk forward forstærker White Hawks

Rygterne har svirret længe, og onsdag sidst på eftermiddagen landede 29-årige Oleg Yashin i Danmark. Den russiske forward har underskrevet en et-årig aftale med Frederikshavn White Hawks.

Artikelbanner 1

Oleg Yashin har blandt andet spillet 10 sæsoner i KHL, hvor han for tre år siden spillede sammen med Aleksandr Bumagin. De to har holdt kontakten lige siden, og Bumagin har været med til at få kontakten mellem Oleg Yashin og White Hawks op at stå.

- Igennem de snakke vi har haft med Oleg Yashin, er vi overbevist om, det er en sulten spiller, der kommer til klubben. Hans alder på blot 29 år gør, at han stadig har flere af de gode ishockey-år tilbage i sig. Vi tror på, vi får en stor profil i ligaen, og vi glæder os rigtig meget til at se vores nye russiske spiller i aktion i den hvide trøje, skriver Elite Nord Frederikshavn A/S i en pressemeddelelse.

Oleg Yashin er ankommet til byen med sin kone og deres søn.

- Han taler ganske fornuftigt engelsk, så kommunikationen med holdkammerater og trænere bliver heller ikke noget problem. Han kan bruges både som LW og Center. Han træner for første gang med truppen her til formiddag, oplyser Elite Nord Frederikshavn A/S.

Oleg Yashin stiller op for White Hawks i trøje nummer 50. 


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2