html_5 Skal indspille musikvideo og får besøg af Tøfti
Back
Mobiltop 1
11.07.2020 | Af: Michael Frederiksen

Skal indspille musikvideo og får besøg af Tøfting

De store oplevelser for Bangsbo Frejas kommende U15-drenge fortsætter. Efter denne uges camp kan drengene se frem til et efterår, hvor de både får besøg af den tidligere landsholdsspiller Stig Tøfting og skal indspille en musikvideo med den lokale musiker Lars Samuelsen, kendt fra blandt andet Østre Gasværk.

Artikelbanner 1

Hele denne uge havde den kommende U15-trup besøg af højt uddannede FCM-trænere fra LH Academy, som trænede drengene på et højt fysisk niveau. Meningen var, at drengene skulle opnå en højt acceptabel fysisk form som forberedelse til den kommende sæson, hvor drengene skal spille i Liga 2A og Liga 4.

De 26 drenge, som havde tilmeldt sig i sommerferien, blev trænet hårdt fysisk fra mandag morgen til fredag eftermiddag. Hver morgen kl. 8.00 mødte drengene ind til lækker morgenmad. Efterfølgende var der teori samt formiddagstræning. Derefter blev der serveret "fodbold-middagsmad", så der var kræfter til igen at blive trænet hårdt igennem.

Igennem ugen er drengene blevet testet i deres fysiske og tekniske kompetencer, som bliver testet igen i uge 32 med det formål at se, hvor langt de har rykket sig i den foregående uge, samt hvor meget de har ydet hen over sommerferien.

- Drengene har igennem den seneste uge været skarpe i deres performance, og de har i den grad presset sig til deres max, hvilket giver de bedste resultater, udtaler LH Academy trænerne Morten Larsen og Simon Hede.

Tirsdag aften var der tid til hygge. Der blev alle spillere og trænere kørt til Vendsyssel Fodboldgolf i Sørå, hvor der blev spillet fodboldgolf og hygget. Torsdag aften var alle på Bones, hvor der blev nydt god mad samt godt med hygge.

De næste par uger er der normal træning for de drenge, som er hjemme til det. I uge 31/32 begynder den kommende U15-trup igen, hvor de samme trænere, som har deres eget fodboldakademi, LH Academy, igen kommer til Bangsbo Freja.

Denne gang bliver det en syv dages fodbold-camp, hvor der bliver fokus på det tekniske og taktiske. Men derudover bliver der rigtig mange andre spændende oplevelser for drengene.

KidsAid, som er truppens trofaste samarbejdspartner, har fået skrevet en sang om drengenes fodboldkunnen samt deres projekt med KidsAid, hvor de tjener penge ind til syge og udsatte børn og unge. Denne sang skal indspilles som en musikvideo i uge 32 sammen med Lars Samuelsen. Allerede nu kan det afsløres, at sangens titel er "..større end fodbold".

Desuden får drengene besøg af Stig Tøfting, som kommer og træner med samt skal fortælle om sine fodboldoplevelser. Der bliver også tid til minigolf og endnu et par restaurantbesøg for drengene i uge 32.

Efter campen i uge 32 håber Bangsbo Freja-truppen, at de er klar med begge hold til den kommende sæson.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2