html_5 Smørgåsen inviterer til hygge på ny terrasse
Back
Mobiltop 1
10.07.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Smørgåsen inviterer til hygge på ny terrasse

Når næste etape af arbejdet med fornyelsen af gågaden i Frederikshavn går i gang uden for Restaurant Smørgåsen, er det ikke længere muligt at sidde foran restauranten og nyde sit smørrebrød eller en kold øl. Men der er sikret andre rammer for udendørsserveringen.

Artikelbanner 1

I sommermånederne benytter mange lokale og turister sig af muligheden for at nyde et stykke med rødspættefilet, fiskedeller eller varmrøget laks i solen eller under en parasollerne i gågaden.

Fornyelsen af gågaden er i fuld gang, og når etape to iværksættes 10. august, kunne det sætte en stopper for udehyggen.

Restaurant Smørgåsen lader dog ikke gravearbejdet spænde ben for gæsternes oplevelser: Restauranten inviterer i stedet gæsterne om på den anden side af huset, hvor der på første sal er indrettet en ny, hyggelig terrasse.

Terrassen er dekoreret med grønne planter og træer i store kurve og nye, store parasoller – og der er selvfølgelig den fornødne afstand mellem bordene, som COVID-19-reglerne foreskriver.

- Fordelene ved at komme om bag bygningen er, at der både er mere læ for vinden og sol allerede fra morgenstunden samt ikke mindst ro for de larmende maskiner, som arbejder i gågaden, forklarer Louise Toft fra Restaurant Smørgåsen.

I sommerperioden frem til 9. august har Restaurant Smørgåsen åbent alle ugens dage kl. 11.00-21.00. Herefter gælder de normale åbningstider, mandag-lørdag kl. 11-16.30, hvor der naturligvis også er adgang til terrassen.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2