html_5 Hjerteforeningen Sæby gør klar til efteråret
Back
Mobiltop 1
10.07.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Hjerteforeningen Sæby gør klar til efteråret

Hjerteforeningen har ligesom mange andre foreninger været hårdt ramt af COVID-19, og foreningen har nøje fulgt retningslinjerne fra regering og sundhedsmyndigheder. Det betyder, at Hjerteforeningens afdeling i Sæby har måttet indstille aktiviteterne i flere måneder.

Artikelbanner 1

- Vi har mødt enorm stor forståelse blandt medlemmer, deltagere på motionshold og på foredrag. Det vil vi gerne påskønne, udtaler formanden for Hjerteforeningen Sæby, Merethe Gaardbo.

Nedlukningen betød bandt andet, at foreningen ikke har kunnet gennemføre generalforsamlingen i marts. Det er besluttet, at den nuværende bestyrelse fortsætter uændret til generalforsamlingen 2021.

Nu er man imidlertid ved at gøre klar til at fastlægge efterårets aktiviteter, som snart vil blive udførligt omtalt på foreningens hjemmeside og facebook. Et udpluk af nogle af de aktiviteter, som forventes afviklet, følger her.

Man afvikler strandturen Beach Walk i samarbejde med Sæby Gymnastikforening 18. august kl. 18.30 med start fra Sæby Søbad. Derefter genåbnes for traveture på hjertestien i Gybels Plantage på tirsdag formiddage fra 25. august, og traveturene på Kløverstierne onsdag formiddage ventes ligeledes i gang igen.

30. august holdes "Landsuddeling" med mulighed for gruppevis at erhverve hjertestartere. Tilmelding kan ske allerede nu på Hjerteforeningens hjemmeside. Indsamlingen sker denne gang via Mobilepay.

Der startes to hjertemotionshold - efter anbefaling fra sundhedscentret - i samarbejde med BeneFiT 31. august og 2. september, ligesom der oprettes to hold i "hjerte-krop-balance" ved Kirsten Sørensen i samarbejde med Sæby Gymnastikforening 31. august. Det ene hold vil byde på mere moderat motion for 60+ og ikke kun være for folk med hjertesygdom.

I samarbejde med FOF Vendsyssel håber man at kunne afvikle de udsatte foredrag i Manegen med Anne Hjernøe 17. september og med Karen Marie Lillelund 26. oktober. Desuden påregner Hjerteforeningen Sæby et arrangement med sogne- og sygehuspræst Ruth Østergaard Poulsen fra Aalborg 6. oktober.

Der er ligeledes kræfter i sving for sammen med Sæbygaards Venner at holde syng-sammen-aften på Sæbygaard Slot 12. november og en solhvervs-gåtur i december i Professorens Plantage under ledelse af naturvejleder Bo Storm 21. december.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2