html_5 Østervrå IF-kollaps i topkamp: 2-1 blev til 2-6
Back
26.10.2019 | Af: Michael Frederiksen

Østervrå IF-kollaps i topkamp: 2-1 blev til 2-6

Østervrå IF kollapsede i anden halvleg i topkampen hjemme mod Sulsted IF og kan nu med stor sandsynlighed glemme alt om oprykning til serie 1.

Artikelbanner 1

Det så lovende ud, da Østervrå IF i pausen førte med 2-1 over Sulsted IF. Begge mål blev koldt og kynisk sat ind af topscorer Mikas Seerup, som udnyttede pladsen midt foran mål og således på bedste vis afsluttede to fine oplæg fra Søren Fjordbak og Thomas Thomsen.

Sulsted havde flest afslutninger på den våde bane i første halvleg, men det handler om at være effektiv i fodbold, og den disciplin var hjemmeholdet bedst i.

I anden halvleg scorede de blåklædte gæster til gengæld fem mål, uden at Østervrå IF svarede igen, og dermed endte Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen 6-2 til Sulsted IF.

Udligningen til 2-2 var et smukt langskud, mens de næste fire scoringer var resultatet af en ØVI-defensiv i opløsning. Det var nærmest skræmmende at iagttage. Forsvarsklippen Marck Olesen udgik i anden halvleg, og ham kunne hjemmeholdet ikke undvære.

Med 10 minutter igen, da ØVI "kun" var bagud med 2-4, skiftede træner Viggo Thomsen den dobbelte målscorer Mikas Seerup og den kreative midtbanespiller Thomas Thomsen ud. Det var underligt, for hjemmeholdet havde brug for to scoringer, så de kunne forsvare andenpladsen. I stedet cementerede Sulsted sejren med to mål mere.

Inden sidste spillerunde er Østervrå IF ét point efter Sulsted IF på andenpladsen, som giver adgang til kvalifikationskampe til serie 1. ØVI møder FfI ude, mens Sulsted får besøg af Skibsby-Højene IF.

Jonas Koldbro blev kåret til Kampens Spiller hos Østervrå IF.

- Det er meget skuffende at tabe 2-6. Vi lagde godt ud, førte 2-1 i pausen og sad på kampen, men vi kommer fuldstændig ringe ud til anden halvleg, og det har stor betydning, at Marck - en af vores vigtigste forsvarsspillere - må udgå, siger Jonas Koldbro.

Han tror selv på, at Østervrå IF vinder over FfI, mens det nok er mere usikkert, om Sulsted snubler i hjemmekampen mod SHI. Efter 2-6 på hjemmebane er det måske også bedst for ØVI med endnu en sæson i serie 2.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen