html_5 I Kvissel/Ravnshøj IF er de seriøse og hygger si
Back
29.08.2019 | Af: Michael Frederiksen

I Kvissel/Ravnshøj IF er de seriøse og hygger sig

Kvissel/Ravnshøj IF har fundet opskriften på sportslig fremgang i en lille serieklub. To oprykninger på et år betyder, at KRIF nu er serie 3-klub og en del af Sparekassen Vendsyssel Ligaen.


Artikelbanner 1

I aften får KRIF - som også kalder sig Green Devils - besøg af Vraa/Børglum IF. Det er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Efter tre kampe er oprykkerne noteret for fire point.

- Jeg vurderer, at vores evner rækker langt, men vi ved også godt, at det kræver en stabil træningskultur, som vi er ved at opbygge - og dermed også vores form. Men målet hedder at kæmpe med negle og kløer for at blive i serie 3, siger Emil Smed Nilsson.

Han blev sidste sommer stærkt uenig med Bangsbo Freja. Det førte til, at næsten 30 spillere forlod Bangsbo Freja og skiftede til Kvissel/Ravnshøj IF, som på det tidspunkt kun spillede i serie 5. Flere tidligere førsteholdsspillere i både FfI og Bangsbo Freja hygger sig nu i den lille klub. Det gælder blandt andre Jack Vejle, Rasmus Wrensted, Mathias Jarnbo og Peter Bregnhøj.

- "Stjernerne" kan vi tilbyde et fællesskab, hvor vi er seriøse, når vi skal være seriøse, men også at vi hygger os, når tiden er til det. Vi er ved at være så "gamle", at hvis man skal bruge to-tre gange om ugen på fodbold, væk fra kærester, koner og børn med mere, så skal der være noget, der trækker én afsted, og der vil jeg vurdere. at vi har et unikt sammenhold med en gruppe kammerater, som formår at kæmpe for hinanden samt nyde en øl efter træning og kamp, forklarer Emil Smed Nilsson.

Torsdag aften jagter KRIF efterårets første hjemmesejr. Gæsterne fra Vraa/Børglum IF er uden point efter tre kampe, så det ligner en sejr til de grønne djævle.

- Der er ingen nemme kampe i denne serie 3-pulje, og vores udgangspunkt inden hver kamp er altid at gå ud på grønsværen, følge vores gameplan og prøve at få nogle point på kontoen. Vi ved godt, at hvis vi ikke er der 100 procent, så bliver det umådeligt svært at få point i denne pulje. Alle hold har noget, de hver især byder ind med, vurderer Emil Smed Nilsson, som selv har været skadet i hele efteråret.

Fra sidelinjen glæder han siger over, at Glenn Smed (Emils far) har overtaget ansvaret som træner.

- Han har fået sat et nyt, mere seriøst system op, hvor der er mere fokus på træningerne og med flere taktiske ændringer til kampene, så det er dejligt at få en rutineret mand ind til at lede projektet mod overlevelse i serie 3, siger Emil Smed Nilsson.

Der er kampstart kl. 19.00 på Ravnshøj IF's anlæg. Kanal Frederikshavn liveopdaterer på Facebook og kårer Kampens Spiller.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen