html_5 Helkikser af FfI's tophold - og anfører fik rødt
Back
25.08.2019 | Af: Michael Frederiksen

Helkikser af FfI's tophold - og anfører fik rødt kort

FODBOLD: FfI's tophold i Jyllandsserien leverede søndag eftermiddag en elendig indsats i hjemmekampen mod Aalborg Freja, som allerede efter otte minutter førte med 2-0. Det blev også kampens resultat.

Artikelbanner 1

Der var spillet mindre end to minutter, da de hvidblusede oprykkere bragte sig foran. Afslutningen var ikke ligefrem imponerende, men FfI's keeper, Lasse Fjordbak, troede tilsyneladende, at bolden ville gå forbi højre stolpe, så han lod den køre. Til stor aalborgensisk jubel endte bolden inde i netmaskerne.

Efter otte minutter blev Lasse Fjordbak igen passeret. Som det var tilfældet i hele kampen, havde Aalborg Freja let ved at spille bolden rundt på grønsværen. Et fint opbygget angreb endte med endnu et langskud. Denne gang med masser af kvalitet, og Lasse Fjordbak sprællede forgæves i FfI-målet.

2-0 til Aalborg Freja. FfI var rystet. Det blev - set med FfI-øjne - bedre i de sidste 20 minutter af første halvleg, men en del lange indkast og hjørnespark blev ikke udnyttet. Der var mange løse bolde i straffesparksfeltet, men det var hele tiden Freja-spillerne, som vandt returboldene.

FfI's største chance i hele kampen faldt efter 31 minutter. Tobias Wiis drev tempofyldt bolden frem i et kontraangreb. Han fandt perfekt Frederik Guldager, hvis afslutning blev reddet af målmanden.

Gæsterne havde to store chancer inden pausen. I det 34. minut blev en afslutning foran tomt mål sendt 15 meter over mål - fra målfeltet!

I anden halvleg ventede hjemmeholdets tilhængere på, at FfI tog taktstokken i den anden hånd. Det skete bare aldrig. Tværtimod blev indsatsen ringere og ringere, som kampen skred frem.

Lasse Fjordbak havde en håndfuld redninger, og to gange havde Aalborg Freja bolden i netmaskerne. Første gang blev der korrekt dømt offside. Anden gang tilkendte dommeren tvivlsomt FfI et frispark.

Bortset fra en skudmulighed til FfI's vel nok bedste spiller i eftermiddag, Kasper Sørensen, producerede de sort- og rødstribede intet.

Frustrationen kulminerede, da anfører Michael Fjordbak fik det røde kort for dobbelt brok. Fjordbak kunne ikke holde mund, da dommeren hev det gule kort op, og derfor blev det røde kort lynhurtigt fundet frem. Dermed er FfI-kaptajnen i karantæne i udekampen på søndag mod AaB.

FfI gav førsteholdsdebut til Thor Kobberup med seks minutter igen. Det var ikke ligefrem en drømmekamp at debutere i for den unge FfI'er.

FfI's skuffende indsats og sløje indstilling gjorde, at vi ikke kårede Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen, hvor Østervrå IF er tophold efter fire runder.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen