html_5 Kasper Sørensen har sparket FfI til tops i JS
Back
24.08.2019 | Af: Michael Frederiksen

Kasper Sørensen har sparket FfI til tops i JS

Skagboen Kasper Sørensen er indtil videre efterårssæsonens bedste spiller på FfI's JS-hold i fodbold.

Artikelbanner 1

- Kasper Sørensen har overrasket, selvom jeg godt vidste, hvor dygtig en angriber han er. Han har især overrasket med sin bevægelighed. Desuden er han mere arbejdsom end tidligere. Sidst, men ikke mindst har han scoret i samtlige kamp - inklusiv vores træningskampe efter sommerpausen. I turneringens første tre kampe er det blevet til fire mål.

Det siger FfI-træner Troels Gaardbo inden søndagens hjemmekamp mod Aalborg Freja, som er Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen på Kanal Frederikshavn.

- Rent holdmæssigt er jeg overrasket over, hvor stærke vi har været offensivt. Vi har skabt mange chancer, og vi har haft en god udnyttelsesprocent. 11 mål i de første tre kampe er flot, udtaler FfI-træneren.

FfI fører rækken med syv point for tre kampe. Det var der ikke mange, som regnede med, da fem stamspillere forlod førsteholdet i sommerpausen.

- Det er absolut godkendt og mere end forventet. Alligevel ærgrer jeg mig over HI's sene udligning i det 89. minut i tirsdags, siger Troels Gaardbo.

Han forventer en lige kamp mod Aalborg Freja.

- Jeg tror, at kampen kommer til at ligne den kamp, vi spillede i Vejgaard i lørdags mod et godt organiseret hold, hvor stjernen er holdet og ikke en enkelt spiller. I virkeligheden spiller vi nok nogenlunde ens, så det kommer i høj grad til at handle om de mange små kampe i kampen. Dem skal vi trække os sejrrigt ud af, fastslår Troels Gaardbo.

Han mangler tre spillere, som er på ferie. Det drejer sig om målmand Thomas Kirk, Jeppe Drejer, som var involveret i fire mål i 6-3-sejren over Gug, samt midtbanespillere Cato Kristensen.

Keeper Kirk afløses af Lasse Fjordbak, som har været førsteholdsmålmand de seneste år, men nu er flyttet til København. Han tager dog turen hjem til Frederikshavn i weekenden for at hjælpe FfI.

Dommer Andreas Rosander Andersen fløjter opgøret på Empire Stadium i gang søndag kl. 14.00.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen