html_5 SEIFs lange indkast knækkede ungt FfI-hold
Back
21.08.2019 | Af: Michael Frederiksen

SEIFs lange indkast knækkede ungt FfI-hold

FfI's unge tredjehold faldt med ære i onsdagens hjemmekamp mod SEIF's tophold i serie 3. 

Artikelbanner 1

Der var tvivl om udfaldet og spænding helt frem til det 79. minut, hvor banens mindste, Kasper Grøntved, dukkede op efter et langt SEIF-indkast og øgede til 3-1.

Netop de lange indkast fra Alex Andersen fik afgørende indflydelse. Tre af SEIF's scoringer faldt efter denne opskrift. I det 25. minut headede Rasmus Gravesen med stor kraft Alex Andersens indkast ind i netmaskerne til 1-0 - uden chance for Oliver Niemann mellem stængerne.

Føringen lullede De Gule i søvn, og efter 32 minutter udlignede U17-spilleren Christian Fuglsang. Han stak af sted i dybden og udnyttede på flotteste vis afleveringen fra Malte Mikkelsen.

Den hurtige FfI-angriber havde to chancer mere inden pausen, hvor også SEIF's Nicklas Dam sendte et langskud på overliggeren.

Rasmus Gravesen var tæt på endnu en scoring bare 22 sekunder inde i anden halvleg, men Oliver Niemann reddede til hjørnespark. Det førte kort efter til føringsmålet til 2-1. Rasmus Gravesen vristede sig fri i straffesparksfeltet og afsluttede resolut i det lange hjørne.

I det 54. minut var overliggeren igen i vejen for gæsterne. Denne gang var det Michael Vestergaard, som forsøgte sig fra distancen efter flot forarbejde i venstresiden af Tobias Christensen.

"Det er noget pullerværk", råbte SEIF's rutinerede målmand, Stefan Bechmann, midt i anden halvleg, hvor FfI var bedst og jagtede en udligning. Hjemmeholdet skabte dog ingen chancer, og i stedet slog gæsterne til med to scoringer i det 79. og 82. minut. Efter Kasper Grøntveds mål var det Tobias Christensen, som udnyttede et langt indkast.

- Det var ikke en køn kamp. Der skulle arbejdes for det, og vi hiver en 4-1-sejr hjem. Vi viste, hvad vi er gode til og udnyttede vores chancer, siger Nicklas Maajen, som blev kåret til Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen.

SEIF-træner Kenneth Blaameier ville inden kampen ikke tale om holdets chancer for oprykning.

- Jeg vil heller ikke sige det helt store. Vi er stadig i starten af sæsonen, og der kan ske meget. Vi må se, hvor vi står, når vi skal spille den sidste kamp, lød det fra Nicklas Maajen.

En kendsgerning er det, at SEIF efter tre kampe har maksimumpoint og er tophold i serie 3, pulje 23. SEIF er tre point foran Harken UGF og Tårs/Ugilt IF.

FfI ligger næstsidst med kun ét point, men de unge frederikshavnere havde bestemt ære af kampen mod SEIF.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen