html_5 FfI-træner: Den vildeste sejr jeg har prøvet
Back
10.08.2019 | Af: Michael Frederiksen

FfI-træner: Den vildeste sejr jeg har prøvet

Efter 90 særdeles underholdende minutter vandt FfI med 6-3 over Gug Boldklub i efterårspremieren i Jyllandsserien.

Artikelbanner 1

Intet tydede på en FfI-sejr efter første halvleg, som aalborgenserne dominerede totalt. De pinktrøjede spillere fra Gug kombinerede flot og havde alt for let spil.

Frederik Guldager bragte ganske vist hjemmeholdet foran allerede efter fire minutter efter en farlig omstilling, som var FfI's eneste våben i de første 45 minutter. Guldager ramte også overliggeren ved stillingen 1-1.

2-1 til Gug var billigt sluppet. Til gengæld skete der ting og sager i anden halvlegs indledende fase. 13 minutter efter pausen viste måltavlen 4-2 til FfI. Cheftræner Troels Gaardbo droppede 4-4-2 til fordel for 5-4-1 og rokerede i forsvaret. Dette skifte - sammen med et langt mere aggressivt FfI-hold - vendte kampen.

Trænerens genistreg gjorde, at Kanal Frederikshavn kårede Troels Gaardbo til Kampens Spiller i Ugens Kamp i Sparekassen Vendsyssel Ligaen. Men der var mindst tre kandidater mere.

Indskiftede Jeppe Drejer blev dobbelt målscorer og lagde op til to mål. Frederik Guldager scorede også to mål og "løb for tre mand", som Troels Gaardbo udtrykker det. Endelig spillede Kasper Sørensen sin bedste kamp i FfI-trøjen. Skagboen scorede et flot mål, vandt næsten alle nærkampe og holdt klogt på bolden, når det var var nødvendigt.

- Det er fantastisk. Det er næsten den vildeste sejr, jeg har har prøvet. Alle ved jo, at der en del spillere, som ikke er her længere. Min tro på holdet er usvækket, mens andre tvivler på holdet - måske endda nogle af vores egne spillere. Derfor var den første kamp måske vores vigtigste kamp. Det var så vigtigt at vinde over et rigtig godt hold, siger Troels Gaardbo.

Ud over Jeppe Drejer og Frederik Guldager, som begge scorede to mål, kom Nicolas Strauss og Kasper Sørensen på måltavlen for FfI.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen