html_5 Pokalbold: Skagen IK får besøg af 2. divisionsho
Back
08.08.2019 | Af: Michael Frederiksen

Pokalbold: Skagen IK får besøg af 2. divisionshold

Skagen og pokalfodbold rimer på magi. Det gjorde det i hvert fald i 1987, hvor Skagen IK's daværende JS-hold sensationelt sendte både B1903 og Brøndby IF ud pokalturneringen.

Artikelbanner 1

I aften får Skagen IK's serie 2-hold besøg af Thisted FC's 2. divisionshold. Der er kampstart kl. 18.00 på Sparekassen Vendsyssel Arena, hvor hjemmeholdet desværre er ramt af afbud fra de to centrale midtbanespillere Michael Pedersen og Mike Hentze, som begge er på ferie.

- Jeg synes dog ikke, vi skal afskrive os selv i kampen, selvom Thisted ligger i 2. division og burde have et bedre spillermateriale. Vi ser positivt på tingene og håber på, at vi kan prikke til Thisteds ustabile formkurve, siger Kasper Lundholm.

Thisted FC er nedrykker fra 1. division, men indledte efteråret i søndags med at tabe 1-4 på eget græs til VSK Aarhus. Holdets seneste sejr daterer sig til 28. april, hvor Lyngby, der senere rykkede op i Superligaen, blev besejret med 2-1.

Kasper Lundholm debuterer i aften som cheftræner for Skagen IK.

- Jeg vil ikke sige, jeg er nervøs. Jeg er nok nærmere spændt på at skulle møde et godt hold som Thisted og få prøvet vores eget hold af.


Sommerferien er altid farlig for klubber som Skagen IK, når det gælder afgang af spillere, der flytter fra byen på grund af studier. I år kan klubben dog glæde sig over tilgang af de to tidligere Skagen-spillere Andreas H. Christensen og Christoffer Rod Jespersen, som returnerer fra henholdsvis Holstebro og Aalborg Freja.

- Afgange har vi heldigvis ikke nogen af, selv om vi har folk, som flytter fra byen, så er de villige til at fortsætte fodbolden her, oplyser Kasper Lundholm.

Sparekassen Vendsyssel er vært for en stadionplatte til alle tilskuere i aftenens pokalkamp.


Artikelbanner 2

Flere nyheder fra Nordjyske Bank Ligaen